Bun Venit !

Bine ati venit in grupul utilizatorilor Clientului SmartFTP !

Odata cu Complementul in Limba Romana sper ca multor utilizatori le va fi mai usor sa utilizeze aceasta aplicatie.

Ma scuz pentru lipsa diacriticelor, dar nu sint obisnuit sa le folosesc, si avind timpul limitat ar fi fost imposibil sa inchei cu bine traducerea.
Sper ca disponibilitatea imediata a traducerii va compensa unele lipsuri.
Aceasta traducere (pt. Build-ul 2.5.1008) este prima versiune.
Am facut traducerea tintind spre utilizatorul mai putin "hirsit" intr-ale informaticii, deoarece stiu din experienta ca cei care au abilitati IT mai dezvoltate utilizeaza mai degraba versiunea originala.

Va urez mult succes in exploatarea acestei aplicatii !

Emilian B.

salut,cum fac sa imi fac si eu cont la aceasta aplicatie pentru ca nu reusesc sa ma conectez :(
Multumesc anticipat

Aplicatia se poate descarca de la https://www.smartftp.com/download/ . Pt. download nu iti trebuie cont. O poti instala imediat.
Complementul de limba romana se poate descarca ulterior de la https://www.smartftp.com/localization/projects/romanian/ (e inca in lucru).
Complementul de limba se instaleaza dupa ce ai deja clientul.

Clientul SmartFTP nu mai este gratuit, din pacate. Il poti evalua timp de 10 zile, apoi trebuie sa decizi daca il cumperi.

Nu sint sigur daca astfel am reusit sa raspund la intrebarea ta. Te rog sa revii cu detalii si intrebari suplimentare daca este necesar.
Succes !

ajutatima va rog!!! cum sa uploadez un tracker direct intr-o baza de date MySql prin SmartFTP????? Cine stie plzzzz ajutati-ma.