Overstap van FFFTP

Voordelen

• Snellere Overdrachten
    Vraagt u zich af waarom de overdracht zo langzaam gaat? SmartFTP voor meer dan 200% sneller dan FFFTP.
  • Veilige Overdrachten
    SmartFTP verstuurd - in tegenstelling tot FFFTP - uw bestanden over een beveiligde verbinding.
  • Japanse Taal
    SmartFTP is beschikbaar in het Japans en heeft geen problemen met het afhandelen van Japanse bestanden en mapnamen.
  • Moderne Gebruikersomgeving
    Moderne en volledig aanpasbare gebruikersomgeving.

Bekijk alle functies

Installatie en Import

1. Download en Installeer SmartFTP
  2. Installeren van de Japanse taal-Addon (menu: Extra -> instellingen, Interface -> taal)
  3. Start SmartFTP
  4. Ga naar het hoofdmenu: Favorieten->Favorieten bewerken
  5. Ga bij Favorieten naar menu: Tools -> Importeren
  6. Selecteer FFFTP (Registry) in de lijst
    FFFTP Import
  7. Klik OK
  8. Alle sites en het wachtwoord zijn geïmporteerd
  9. Klik op een nieuw geïmporteerde favoriet om te verbinden met de server

Verwijzingen