Global queue error?

Locked
zofm
Posts: 3
Joined: Tue Nov 26, 2002 1:32 pm

Global queue error?

Post by zofm » Tue Nov 26, 2002 1:45 pm

Hi,
I often use the global queue, but recently the files was downloaded with wrong size (for example, on the server a file is 15MB large.. after download on my computer the file is 14,7MB large).
For SmartFTP the download was successfully and the file was deleted from queue...

In a list of files, any file was downloaded incorrect with different size (14,8MB ... 14,9MB ... 14,7MB).

Thanks for any suggestions

PS. I've SmartFTP licensed (V.1.0 Build 971)

mb
Posts: 12026
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Global queue error?

Post by mb » Tue Nov 26, 2002 2:32 pm

Do you have the latest developer build installed?
https://www.smartftp.com/download

BTW: 14.7MB is somthing like 15'000'000 bytes.

Thanks for buying a license!

-Mat

zofm
Posts: 3
Joined: Tue Nov 26, 2002 1:32 pm

Re: Global queue error?

Post by zofm » Tue Nov 26, 2002 3:20 pm

Hi Mat,
thanks for your reply

Well.. 14,7MB is something like 15,000,000 bytes but, for example, when I download a list of .RAR files (15,000,000 bytes each), SmartFTP save any file with a different size. So, when I've downloaded that files, winRAR cannot uncompress the list of files because are of wrong or different size (I've tried many times).

Now, I test all with the developer build...

Byez

mb
Posts: 12026
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Global queue error?

Post by mb » Tue Nov 26, 2002 5:31 pm

What if you download the files with "Download->Direct"?

I could also be a server issue. What FTP server is on the remote site?

-Mat

zofm
Posts: 3
Joined: Tue Nov 26, 2002 1:32 pm

Re: Global queue error?

Post by zofm » Tue Nov 26, 2002 5:53 pm

Sorry Mat, but i think the problem is the transfer type. At the moment I force the transfer type to Binary... I notify you when download finished

Thanks again!
Bye

mb
Posts: 12026
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Global queue error?

Post by mb » Tue Nov 26, 2002 9:57 pm

Yeah might be ..

Check your Settings->Transfer "ASCII File" extensions.

You can also right click on the item in the global queue and select "Show Log" to see what transfer type is being used.

-Mat

Locked