How can I set the remote destination

Locked
pmartijn
Posts: 2
Joined: Wed Jun 25, 2008 8:52 pm

How can I set the remote destination

Post by pmartijn » Wed Jun 25, 2008 9:24 pm

When drag and drop a file from the temporary queue to the remote browser, it will appear in the transfer queue. However the destination is C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\{E1B2AF03-2516-41EC-9D0F-986BCF23CE1A} instead of a remote destination.
How can I set the remote destination to be the destination where I dragged and dropped the files to?

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: How can I set the remote destination

Post by mb » Wed Jun 25, 2008 9:26 pm

Bug just confirmed in another thread. Working on a fix. Directly drag&drop without using the temporary queue in the meanwhile. ETA for fix: 1 day.

pmartijn
Posts: 2
Joined: Wed Jun 25, 2008 8:52 pm

Re: How can I set the remote destination

Post by pmartijn » Wed Jun 25, 2008 9:30 pm

+- System -----------------------------
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2 (Build 2600)

CPU Speed : 1992 MHz
Total Memory : 767 MB
Free Memory : 120 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 3.0.1018.3
Time Stamp : 2008-06-24 17:31:48
Platform : x86
Unlicensed
Days in use : 293

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.13.32
sfFavorites.dll : 1.0.14.3
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.13
sfTransferQueue.dll : 1.0.11.3
sfFTPShellExtension.dll : 1.0.9.3

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 3.0.1018.3

+- Internet Explorer ------------------
Version : 6.0.2900.2180

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2




No logs and transer-queue logs.....

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: How can I set the remote destination

Post by mb » Wed Jun 25, 2008 9:32 pm

I'm closing this thread since it is a dupe.
https://www.smartftp.com/forums/Unable-t ... 14939.html

I hope thats okay with you.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: How can I set the remote destination

Post by mb » Wed Jun 25, 2008 10:27 pm

Hello ..

The bug fix is now available in the latest version:
https://www.smartftp.com/download

Regards,
Mat

Locked