UPLOAD PROBLEMS

Locked
fabian
Posts: 2
Joined: Fri Jun 06, 2008 1:09 pm

UPLOAD PROBLEMS

Post by fabian » Fri Jun 06, 2008 1:33 pm

After installing the new version 3 i got this problem. EVERY file i try to copy/move onto the server gives the following prompt:

Image

As you can see there is no any files/dirs with the name containing B.jpg at the server. It happens to EVERY file I try to copy.

Log:

Code: Select all

[15:14:25] MLST B.jpg

[15:14:25] 250-Begin

[15:14:25]  type=dir;modify=20080606131437; /files/B.jpg

[15:14:25] 250 End.

[15:14:27] The operation has been added to the Transfer Queue. Check the Transfer Queue for the status.

[15:14:49] MLST B (2).jpg

[15:14:49] 250-Begin

[15:14:49]  type=file;size=355573;modify=20080403143339; /files/B (2).jpg

[15:14:49] 250 End.

Log from the Transfer Queue:

Code: Select all

[15:14:28] Remote file exist check: "B (2).jpg".

[15:14:28] MLST B (2).jpg

[15:14:28] 250-Begin

[15:14:28]  type=dir;modify=20080606131437; /files/B (2).jpg

[15:14:28] 250 End.

[15:14:28] Source File: Size=355573, SizeUnit=Byte, Time=2008-04-03T14:33:39, TimeFormat=Exact

[15:14:28] Destination File: Size=0, SizeUnit=Byte, Time=2008-06-06T13:14:37, TimeFormat=Exact

[15:14:28] RecentTime=2008-06-06T13:14:28

[15:14:28] Rule "IF Destination Time=Recent AND Size=Smaller AND Transfer=No Matter THEN Resume" matched. Action="Resume".

[15:14:28] Compression disabled. File "B (2).jpg" matches exception "*.jpg".

[15:14:28] PASV

[15:14:28] 227 Entering Passive Mode (82,210,186,232,19,137)

[15:14:28] Opening data connection to 82.210.186.232 Port: 5001

[15:14:28] STOR B (2).jpg

[15:14:28] 150 Data connection accepted from 83.5.230.192:1643; transfer starting for /files/B (2).jpg

[15:14:47] 355573 bytes transferred. (17,7 KB/s) (00:00:19)

[15:14:49] 226 File received ok.

[15:14:49] MDTM 20080403143339 B (2).jpg

[15:14:49] 213 20080403143339

[15:14:49] MLST B (2).jpg

[15:14:49] 250-Begin

[15:14:49]  type=file;size=355573;modify=20080403143339; /files/B (2).jpg

[15:14:49] 250 End.

[15:14:49] Timeout dynamically set to 60s

[15:14:49] XMD5 "B (2).jpg"

[15:14:49] 250 F0FE6865D7C3181AE3C350249EB91FB5

[15:14:49] Calculated MD5 hash of B.jpg: F0FE6865D7C3181AE3C350249EB91FB5

I also get similar prompt when trying to upload a directory, but there's a question about merging (when chosen - nothing changes), changing the name and using automatic rules (when chosen - the directory copies without problems).

System info:

Code: Select all

+- System -----------------------------

Microsoft Windows XP Professional 

 (Build 2600)



CPU Speed		   : 1664 MHz

Total Memory		: 767 MB

Free Memory		 : 278 MB



+- SmartFTP ---------------------------

Version			 : 3.0.1016.15

Time Stamp		  : 2008-06-01 21:20:08

Platform			: x86

Unlicensed

Days in use		 : 1471



+- Application DLL --------------------

sfFTPLib.dll		: 1.5.13.29

sfFavorites.dll	 : 1.0.12.15

sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.13

sfTransferQueue.dll : 1.0.9.15

sfFTPShellExtension.dll : 1.0.7.15



+- Language ---------------------------

SmartFTP.exe		: 3.0.1016.15



+- Internet Explorer ------------------

Version			 : 6.0.2600.0000



+- Winsock ----------------------------

Winsock			 : 2.2
Last edited by fabian on Fri Jun 06, 2008 1:34 pm, edited 1 time in total.

mb
Posts: 12029
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: UPLOAD PROBLEMS

Post by mb » Fri Jun 06, 2008 4:59 pm

The bug is with the FTP server as you can see from the reply it sends:
[15:14:25] MLST B.jpg
[15:14:25] 250-Begin
[15:14:25] type=dir;modify=20080606131437; /files/B.jpg

The server says that B.jpg is a folder. (type=dir). Please contact the developers of the FTP server product.

Regards,
Mat

fabian
Posts: 2
Joined: Fri Jun 06, 2008 1:09 pm

Re: UPLOAD PROBLEMS

Post by fabian » Sun Jun 08, 2008 3:20 pm

is there a possibility to turn off that prompt and name changing into filename(2).jpg ?

in version 2 there wasn't anything like this.

mb
Posts: 12029
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: UPLOAD PROBLEMS

Post by mb » Sun Jun 08, 2008 7:53 pm

It's a bug with the server. To solve the problem the developers of the server product need to fix the problem.

Locked