Selection groups not working?

altidude
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 10:46 pm

Selection groups not working?

Post by altidude » Mon Jun 13, 2011 10:37 pm

Selection groups do not seem to be working in version 4.0.1191.0 under Windows XP Pro SP3 32 bit.

altidude
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 10:46 pm

Re: Selection groups not working?

Post by altidude » Wed Jun 15, 2011 4:24 pm

Any chance one of the developers could address this? I would really appreciate it.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Selection groups not working?

Post by mb » Wed Jun 15, 2011 7:06 pm

The bug has been fixed and a fix will be in the next build.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Selection groups not working?

Post by mb » Thu Jun 16, 2011 2:18 pm

The new version is now available: https://www.smartftp.com/download/

altidude
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 10:46 pm

Re: Selection groups not working?

Post by altidude » Fri Jun 24, 2011 5:03 pm


The new version is now available: https://www.smartftp.com/download/

Selection groups still not working in 1197 version. I assume it worked for you in testing?

+- System -----------------------------
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3 (Build 2600)

CPU Speed : 2210 MHz
Total Memory : 1983 MB
Free Memory : 1341 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 4.0.1197.0
Time Stamp : 2011-06-24 09:22:37
Platform : x86
Id : 400068190
Maintenance : 2011-09-21
Days in use : 1576

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Selection groups not working?

Post by mb » Fri Jun 24, 2011 7:57 pm

Yes it is working here. What are you doing exactly?

altidude
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 10:46 pm

Re: Selection groups not working?

Post by altidude » Fri Jun 24, 2011 8:22 pm

I'm entering my file wildcards in the Tools/Settings/Selection Groups box for the 10th position, miscellaneous files. I try to select those files using Ctrl-9 and nothing is selected.

I just found that selection works from the "Edit/Selection Groups" menu item, it's only Ctrl-9 that is not working. Probably any Ctrl-x actually. I've tried others but not all.

altidude
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 10:46 pm

Re: Selection groups not working?

Post by altidude » Fri Jun 24, 2011 8:26 pm

I should add that this is on version 4.0.1195.0. I had to go back since 1197 wasn't downloading the queue.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Selection groups not working?

Post by mb » Fri Jun 24, 2011 8:37 pm

Please try it again now with 1198.

altidude
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 10:46 pm

Re: Selection groups not working?

Post by altidude » Fri Jun 24, 2011 9:21 pm

Ctrl-9 is still not working...

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 4.0.1198.0
Time Stamp : 2011-06-24 21:58:09

Locked