Page 1 of 1

Floders will not copy in new version

Posted: Tue Mar 11, 2008 5:08 am
by sven7
smartftp will not copy a floder in queue. I use smartftp to copy files from C: to D: ( not using ftp server, just both Local HD). It works fine until I update the smartftp to latest version sometimes ago. Tried format HD, rebuilt clean XP and tested on 3 difference XP machine, same issue.

REMARKS: I am talking about "local to local" , "not local to remote"

Re: Floders will not copy in new version

Posted: Tue Mar 11, 2008 2:13 pm
by mb
Hello
Please try it with the latest version from:
https://www.smartftp.com/download

Regards,
Mat

Re: Floders will not copy in new version

Posted: Wed Mar 12, 2008 4:43 pm
by sven7