VC++ Runtime Library error stops SmartFTP

Locked
LinMoXi
Posts: 1
Joined: Mon Jul 02, 2007 7:25 pm

VC++ Runtime Library error stops SmartFTP

Post by LinMoXi » Mon Jul 02, 2007 7:46 pm

I ran into two stop errors today with 2.5.1006.6, and also had the same errors several times with 2.5.1006.5.

Image
Image
Image

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

Your earliest resolution will be mostly appreciated! ~~Yours, admiring user

mb
Posts: 12029
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: VC++ Runtime Library error stops SmartFTP

Post by mb » Mon Jul 02, 2007 8:01 pm

Hello ..

Clost SmartFTP then

Rename the follow registry key:
HKEY_CURRENT_USER\Software\SmartFTP\Client 2.0 to "Client 2.0 Backup"

If this should fix the problem we would appreciate if you can export the registry key and send the .reg file to us for inspection. There is no privacy information in the registry.

Regards,
-Mat
SmartFTP

mb
Posts: 12029
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: VC++ Runtime Library error stops SmartFTP

Post by mb » Mon Jul 02, 2007 8:04 pm

Please send us all the .mdmp files that have been created if you can still find them in the C:\Temp\WER* directories.

Regards,
-Mat

ryoung
Posts: 2
Joined: Wed Oct 17, 2007 4:40 pm

Re: VC++ Runtime Library error stops SmartFTP

Post by ryoung » Wed Oct 17, 2007 5:01 pm

Hello ..

Clost SmartFTP then

Rename the follow registry key:
HKEY_CURRENT_USER\Software\SmartFTP\Client 2.0 to "Client 2.0 Backup"

If this should fix the problem we would appreciate if you can export the registry key and send the .reg file to us for inspection. There is no privacy information in the registry.

Regards,
-Mat
SmartFTP

I have windows vista and I got the same error. microsoft Visual C++ Runtime Error
Runtime Error! Program: C:\Program Files\SmartFTP\SmartFTP.exe
It says this app. has requested the runtime to terminat it in an unusual way.

O and I read ur post but I don't know how to get to the registration key all I know how to do is right click on the apllication and I didn't see the registration key there so could u please explain.

Locked