Too long start!

Locked
yli
Posts: 53
Joined: Mon Aug 15, 2005 4:28 pm

Too long start!

Post by yli » Thu Mar 22, 2007 5:57 am

All 64 bits builds on Vista x64 starting up very slowly....after click on icon paused to 8-15 sec. Why so long?
I think it must be bug!

Caleb
Posts: 73
Joined: Tue Jun 26, 2001 10:00 pm

Re: Too long start!

Post by Caleb » Tue Apr 03, 2007 3:46 pm

I'm having slower startup aswell on 32bit Vista.

SmartFTP could take up to 5 seconds to start, with an empty queue and less than 30 favorites. (That is, it takes the splash screen up to 5 seconds to appear)

It was never this slow on Win XP!
Last edited by Caleb on Tue Apr 03, 2007 3:47 pm, edited 1 time in total.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Too long start!

Post by mb » Tue Apr 03, 2007 10:32 pm

Thank you for letting us know but there are no known problems with the 32-bit version.

Regards,
-Mat

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Too long start!

Post by mb » Tue Apr 10, 2007 6:52 am

Hello Caleb ...

Try to disable "UPnP" in the global settings. Menu: Tools->Settings->Connection.

Regards,
-Mat

Caleb
Posts: 73
Joined: Tue Jun 26, 2001 10:00 pm

Re: Too long start!

Post by Caleb » Fri May 11, 2007 5:53 am

Hello Caleb ...

Try to disable "UPnP" in the global settings. Menu: Tools->Settings->Connection.

Regards,
-Mat

Hey Mat,

That seemed to fix the problem for me

yli
Posts: 53
Joined: Mon Aug 15, 2005 4:28 pm

Re: Too long start!

Post by yli » Fri May 25, 2007 7:38 am

Thanks!
New version work faster.
Problem resolved
- SmartFTP ---------------------------
Version : 2.5.1005.36
Time Stamp : 2007-05-21 03:45:14
Platform : x64

Locked