Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

deanbayley
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 3:15 pm

Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by deanbayley » Fri Feb 02, 2007 3:20 pm

Hi Guys,

I've just installed Windows Vista (genuine) and installed the 64 bit version of SmartFTP, when save the file in EmEditor (64 Bit Version) it doesn't auto upload the file...

I have selected EmEditor as my default viewer/editor and selected "Automatically upload file on change" on the "Remote Edit" dialog..

Any ideas?

D.
Last edited by deanbayley on Fri Feb 02, 2007 3:21 pm, edited 1 time in total.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by mb » Fri Feb 02, 2007 11:12 pm

What version of SmartfTP are you running? Please post the information from the Menu: Help->About "System Information" dialog.

Doesit work if you test it with another editor (e.g. notepad)?

Regards,
-Mat

deanbayley
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 3:15 pm

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by deanbayley » Mon Feb 05, 2007 11:45 am

I tried it with notepad and that doesn't auto upload either...

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
(Build 6000)

CPU Speed : 2412 MHz
Total Memory : 1022 MB
Free Memory : 422 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 2.0.1002.2
Time Stamp : 2007-01-23 04:21:49
Platform : x64

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.9.5
SmartHook.dll : 1.0.2.1

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 2.0.1002.2

+- System DLL -------------------------
shell32.dll : 6.0.6000.16386 (vista_rtm.061101-2205)
shlwapi.dll : 6.0.6000.16386 (vista_rtm.061101-2205)
comctl32.dll : 6.10 (vista_rtm.061101-2205)
riched20.dll : 5.31.23.1225
schannel.dll : 6.0.6000.16386 (vista_rtm.061101-2205)

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.6000.16386

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2
Last edited by deanbayley on Mon Feb 05, 2007 11:46 am, edited 1 time in total.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by mb » Mon Feb 05, 2007 6:40 pm

Hello ..

Can you try the same thing with the 32-bit version of SmartFTP?

Thanks
-Mat

deanbayley
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 3:15 pm

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by deanbayley » Mon Feb 05, 2007 9:47 pm

I just tried installing the 32 bit version and the installer prevented me from doing so...

I paid for a 3yr support licence btw guys, faster answers would be really cool, i can't believe how much i miss this feature, constantly having to press Upload is such a pain...

Thanks!
D.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by mb » Mon Feb 05, 2007 10:20 pm

Hello ...

Try to install the 32-bit version from the following URL:
https://www.smartftp.com/download

Faster Answers? Isn't 8h fast enough? Please add your license key id to your forum profile.

Regards,
SmartFTP
Last edited by mb on Mon Feb 05, 2007 10:23 pm, edited 1 time in total.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by mb » Tue Feb 06, 2007 12:07 am

Bug confirmed. It affects Vista 32-bit or 64-bit. The bug fix will be available in the next version.

Regards,
-Mat

deanbayley
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 3:15 pm

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by deanbayley » Tue Feb 06, 2007 12:51 pm

I meant no disrespect but 8 hours is most of a working day, i use this application all day everyday.

Thanks for finding the bug, any ideas when the next version will be released?

D.

eyebex
Posts: 1860
Joined: Tue Jun 04, 2002 6:39 pm

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by eyebex » Tue Feb 06, 2007 2:29 pm

I meant no disrespect but 8 hours is most of a working day, i use this application all day everyday.
Please remember not everyone is living in your time zone ... so your support request might just arrive when others just went to bed after their working day.

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Auto upload not working in Vista Home Premium (x64)

Post by mb » Wed Feb 21, 2007 10:36 am

Hello ..

Please try again with the latest beta version 2.5 Build 2004:
https://www.smartftp.com/download

Thank you.
Regards,
-Mat
SmartFTP

Locked