Only one worker running

This forum is not monitored by the SmartFTP staff. To contact technical support see KB: How to request technical support.
Post Reply
tanzmeister
Posts: 2
Joined: Thu Nov 12, 2015 2:59 am

Only one worker running

Post by tanzmeister » Thu Nov 12, 2015 4:19 am

I just downloaded the trial because I was looking for a client that supports multi part transfers. However, when I configure it for such, (I enabled multi part, put 10 workers/part and put 10 workers in the queue) it says "Working... (1 of 10 workers running)"
 
Is there some sort of configuration I'm missing to make it work? I'm using SFTP and I haven't changed any of the default settings. Using 6.0.2168.0

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Only one worker running

Post by mb » Thu Nov 12, 2015 7:47 pm

The number of multi part transfers is not reflected by the number of workers. You can double click the file in the transfer queue and you will see all the connections in the log window.

tanzmeister
Posts: 2
Joined: Thu Nov 12, 2015 2:59 am

Re: Only one worker running

Post by tanzmeister » Fri Nov 13, 2015 12:25 am

Thanks, but shouldn't all my designated workers be running?

mb
Posts: 12030
Joined: Thu Oct 11, 2001 1:24 pm
Display name: Mat (SmartFTP)
Contact:

Re: Only one worker running

Post by mb » Fri Nov 13, 2015 4:14 pm

It depends on how many files are in the queue. If there is only 1 file in the queue, only 1 worker is needed. If there are 10 files ore more, 10 workers should be running.

Post Reply