Jump to content


Issue Information

  • #000113

  • 0 - None Assigned

  • Unfiled

  • -

  • -

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (0)
Photo

Install of 4.0.1154/4.0.1155 failing in Vista x64

Posted by Ramzypro on 03 January 2011 - 08:17 PM

When attempting to install either 4.0.1154 or 4.0.1155, the installer begins "Copying New Files", but then suddenly changes to "Rolling Back Action". I then get the error message "SmartFTP Client Setup Wizard ended prematurely because of an error. Your system has not been modified. To install this program at a later time, run Setup Wizard again. Click the Finish button to exit the Setup Wizard."

I have restarted and re-ran the Setup Wizard several times, but to no avail.

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Business Edition
Service Pack 2 (Build 6002)

CPU Speed : 2400 MHz
Total Memory : 4093 MB
Free Memory : 2029 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 4.0.1153.0
Time Stamp : 2010-12-21 03:44:03
Platform : x64
Id : *********
Maintenance : 2011-07-15
Days in use : 922

+- Language ---------------------------
en-US

+- Internet Explorer ------------------
Version : 8.0.6001.18999

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

Try to uninstall SmartFTP first. Then install the newest version.

Uninstalling both the setup files and the full program before installing seems to have fixed the issue, I apologize for not attempting that before I posted here.

I am generally very hesitant to uninstall, and I don't like doing so except as a last resort.

It is not your fault at all. There actually seems to be a problem when upgrading from build 1153. But we could not reproduce nor identify it yet.

Updating status to: Cannot Reproduce

We couldn't reproduce the problem any longer with the newer builds.





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users