Jump to content


Photo

priority list issue?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 succo

succo
  • Members
  • 40 posts

Posted 21 March 2004 - 04:57 PM

it happens that when using global queue the priority list is followed when downloading, but NOT uploading
strangely when i upload i have 'reversed' alphabetical order, and prioritized files are uploaded in the end
i'm using latest dev build
+- System -----------------------------



Microsoft Windows XP Professional 

Service Pack 1 (Build 2600)



CPU Speed         : 1467 MHz

Total Memory      : 523764 KB

Free Memory       : 238960 KB



+- SmartFTP ---------------------------



Version           : 1.0.981.37

Time Stamp        : 2004-03-15 11:56:43



+- Application DLL --------------------



controls.dll      : 1.6.981.37

ftpapi.dll        : 2.0.981.37

language.dll      : 1.0.981.37

reseng.dll        : 1.3.981.37

smarthook.dll     : 1.0.2.1



+- System DLL -------------------------



shell32.dll       : 6.00.2800.1233 (xpsp2.030604-1804)

shlwapi.dll       : 6.00.2800.1400

comctl32.dll      : 6.0 (xpsp1.020828-1920)

riched20.dll      : 5.30.23.1211

schannel.dll      : 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)



+- Internet Explorer ------------------



Version           : 6.0.2800.1106



+- Winsock ----------------------------



Winsock           : 2.2


#2 succo

succo
  • Members
  • 40 posts

Posted 29 March 2004 - 01:44 PM

no news about this?
has been a week now :)
thanks

#3 succo

succo
  • Members
  • 40 posts

Posted 01 May 2004 - 10:02 AM

sorry for replying again, but this still happens...
i got a priority list that works when downloading, but when i go uploading (from global queue) it still starts upload in REVERSE alphabetical order and putting the priority files after all the others... this means that if i got in priority list sfv it will upload sfv in the end, and of course this is not what i want
thanks

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 03 May 2004 - 12:56 AM

Fixed in latest developer build
http://www.smartftp....get/SFTPDev.exe

-Mat
SmartFTP.com