Jump to content


Photo

SmartFTP startup with URL in copy buffer


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 U.N.C.L.E.

U.N.C.L.E.
  • Members
  • 48 posts

Posted 12 March 2004 - 07:42 AM

SmartFTP prompts for confirmation to make connection. User clicks "Yes" to connect but nothing happens...

+- System -----------------------------

Microsoft Windows XP Professional  
Service Pack 1 (Build 2600)

CPU Speed         : 999 MHz
Total Memory      : 523740 KB
Free Memory       : 323380 KB

+- SmartFTP ---------------------------

Version           : 1.0.981.35
Time Stamp        : 2004-03-11 22:15:53

+- Application DLL --------------------

controls.dll      : 1.6.981.35
ftpapi.dll        : 2.0.981.35
language.dll      : 1.0.981.35
reseng.dll        : 1.3.981.35
smarthook.dll     : 1.0.2.1

+- System DLL -------------------------

shell32.dll       : 6.00.2800.1233 (xpsp2.030604-1804)
shlwapi.dll       : 6.00.2800.1400
comctl32.dll      : 6.0 (xpsp1.020828-1920)
riched20.dll      : 5.30.23.1211
schannel.dll      : 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)

+- Internet Explorer ------------------

Version           : 6.0.2800.1106

+- Winsock ----------------------------

Winsock           : 2.2



#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 14 March 2004 - 11:52 PM

Confirmed. Will be fixed soon.

Thanks for reporting.

BTW: for all others "URL in buffer" means "URL in clipboard"

-Mat
SmartFTP.com

#3 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 15 March 2004 - 11:13 AM

New developer build is available now:
http://www.smartftp....get/SFTPDev.exe

-Mat
SmartFTP.com