Jump to content


Photo

exception error


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 none

none
  • Members
  • 3 posts

Posted 24 February 2004 - 06:44 PM

I have gotten twice exception error.
I don't now how reproduce this, but i assume it appears when i upload several gigs of stuff. Last time i was uploading folder with one subfolder and 8 gigs of files (around 1100 files).
Error occured somewhat after 7.5G and it's quite painful me to try to reproduce it (upload took about 4 hours - my laptop just cant push more, maybe it's windows or NIC)
+-- OS --------------------------------------------

PlatformID    = 2

Version     = 5.0.2195



+-- SmartFTP --------------------------------------

Version     = 1.0.980.1

Build Date    = 2003-12-13 01:25:08



+-- Crash -----------------------------------------

Time Stamp    = 20040224194338

hWnd     = 0x0 (0)

nMsg     = 0x0 (0)

wParam     = 0x0 (0)

lParam     = 0x0 (0)



Window Class    = ''

Window Title    = ''



Exception Code    = 0xC0000005 (Access Violation)

Exception Flags    = 0x0 (0)

Additional Exceptions   = no

Address of Exception   = 0x476331 (4678449)

Number of additional parameters  = 2

Parameter[0]    = 0x0 (0)

Parameter[1]    = 0xC (12)



Call Stack:



0x00476331  0x004751f0  0x7c57b382  

System (after crash and program restart):

+- System -----------------------------



Microsoft Windows 2000 Professional 

Service Pack 4 (Build 2195)



CPU Speed         : 448 MHz

Total Memory      : 261616 KB

Free Memory       : 102420 KB



+- SmartFTP ---------------------------



Version           : 1.0.980.1

Time Stamp        : 2003-12-13 01:25:08



+- Application DLL --------------------



controls.dll      : 1.6.980.1

ftpapi.dll        : 2.0.980.1

language.dll      : 1.0.980.1

reseng.dll        : 1.3.980.1

smarthook.dll     : 1.0.2.1



+- System DLL -------------------------



shell32.dll       : 5.00.3700.6705

shlwapi.dll       : 6.00.2800.1276

comctl32.dll      : 5.81

riched20.dll      : 5.30.23.1215

schannel.dll      : 5.00.2195.6705



+- Internet Explorer ------------------



Version           : 6.0.2800.1106



+- Winsock ----------------------------



Winsock           : 2.2
However i cant provide dump file, because i did'nt found any.
I know i started smartftp to check my upload and then i looked for dump file:( It was too late..

#2 Aokromes

Aokromes

    Entity From Outer Space

  • Root Admin
  • 1519 posts

Posted 24 February 2004 - 06:46 PM

Try to update to the last development build before reporting a bug.

#3 none

none
  • Members
  • 3 posts

Posted 24 February 2004 - 06:57 PM

Ok I installed latest development build and tomorrow I'll try to upload some 10Gigs to see is it ok or not..

#4 Aokromes

Aokromes

    Entity From Outer Space

  • Root Admin
  • 1519 posts

Posted 24 February 2004 - 07:35 PM

I have uploaded ~21 GB of data with the last development build without troubles.

#5 none

none
  • Members
  • 3 posts

Posted 25 February 2004 - 02:11 PM

Yeah.. I uploaded ~17G stuff without problems..
It seems it's fixed in dev build..
Or the problem was somewhere else.
Sorry for false alarm. But I'll keep my eyes open:)