Jump to content


Photo

AS/400 Date Displays wrong month


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 bvstone

bvstone
  • Members
  • 2 posts

Posted 30 October 2003 - 11:41 PM

I just noticed that when viewing files in the IFS of an AS/400, the month is always one number greater than the actual month. For example, if the date should be 10/30/2003, it shows 11/30/2003.

Here's a raw listing:

QTMHHTP1 515 10/29/03 11:55:29 *STMF filename1.txt
QTMHHTP1 468 10/30/03 11:51:55 *STMF filename2.txt

When these are listed in SmartFTP, they will show 11/29/2003 and 11/30/2003 respectivley. Everything else with the date and/or time appears correct.

I tried it on 3 different AS/400s and the same thing happend on each.

Here's the system info:

+- System -----------------------------

Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 1 (Build 2600)

CPU Speed : 2390 MHz
Total Memory : 490992 KB
Free Memory : 232392 KB

+- SmartFTP ---------------------------

Version : 1.0.979.3
Time Stamp : 2003-10-06 07:34:26

+- Application DLL --------------------

controls.dll : 1.6.979.3
ftpapi.dll : 2.0.979.3
language.dll : 1.0.979.3
reseng.dll : 1.3.979.3
smarthook.dll : 1.0.2.1

+- System DLL -------------------------

shell32.dll : 6.00.2800.1233 (xpsp2.030604-1804)
shlwapi.dll : 6.00.2800.1226
comctl32.dll : 6.0 (xpsp1.020828-1920)
riched20.dll : 5.30.23.1211
schannel.dll : 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)

+- Internet Explorer ------------------

Version : 6.0.2800.1106

+- Winsock ----------------------------

Winsock : 2.2

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 31 October 2003 - 03:48 AM

Hello ..

The new developer build fixes the problem:
http://www.smartftp....get/SFTPDev.exe

Thanks for reporting.
-Mat
SmartFTP.com