Jump to content


Photo

Backup Manager


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 MikeN

MikeN
  • Members
  • 14 posts

Posted 09 June 2003 - 07:10 PM

Great to see the Backup Tool!!! ;) I was wonder whether it will ever become part of the main SmartFTP install (as an installable component) or will it forever remain an individual application in its own right?

#2 Louie

Louie
  • Members
  • 337 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    New York City

Posted 10 June 2003 - 10:34 PM

Sounds like a good idea, and of course it will be taken into consideration ;)

By the way, how is the program working for you?

I think the utility comes quite handy for backing up purposes.

#3 MikeN

MikeN
  • Members
  • 14 posts

Posted 10 June 2003 - 11:31 PM

I've been having a play with the backup tool and I have noticed that it doesn't seem to restore my toolbar icons? ;)

#4 Louie

Louie
  • Members
  • 337 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    New York City

Posted 11 June 2003 - 08:27 AM

The toolbar settings are not being restored here as well.

Thanks for the bug-report.

#5 bkausbk

bkausbk
  • Translator
  • 241 posts
  • Location:
    Bad Kreuznach, Germany
  • Interests:
    Softwareentwicklung, Webseitenentwicklung

Posted 11 June 2003 - 07:33 PM

Ok thanks for reporting this. I'll verify this and will fix the bug as soon as my system works properly again ;)

Benjamin Kalytta

#6 bkausbk

bkausbk
  • Translator
  • 241 posts
  • Location:
    Bad Kreuznach, Germany
  • Interests:
    Softwareentwicklung, Webseitenentwicklung

Posted 12 June 2003 - 12:28 PM

Please test new release again, bug is fixed now.

Benjamin Kalytta

#7 MikeN

MikeN
  • Members
  • 14 posts

Posted 12 June 2003 - 05:21 PM

Please test new release again, bug is fixed now.
Benjamin Kalytta


Erm... the download is still at version 1.1, at least that's what it says when you run the program.

#8 bkausbk

bkausbk
  • Translator
  • 241 posts
  • Location:
    Bad Kreuznach, Germany
  • Interests:
    Softwareentwicklung, Webseitenentwicklung

Posted 12 June 2003 - 09:37 PM

Oh, I just forgot to change this, but it is the new release.

Benjamin

#9 MikeN

MikeN
  • Members
  • 14 posts

Posted 15 June 2003 - 10:59 PM

Sorry, but I just grabbed v1.3.1 and it still won't restore my toolbar properly. Is it something I'm doing!?! :?

#10 bkausbk

bkausbk
  • Translator
  • 241 posts
  • Location:
    Bad Kreuznach, Germany
  • Interests:
    Softwareentwicklung, Webseitenentwicklung

Posted 15 June 2003 - 11:20 PM

Ok, please describe what you are doing step by step!
And please send me an image of your backup.cab content. (backup.cab or whatever you named it to)

Benjamin Kalytta




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users