Jump to content


Photo

DELE error with certain filenames


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 martini

martini
  • Members
  • 2 posts

Posted 30 May 2003 - 06:16 PM

im not sure this is a bug, or just the way it is, but heres the situation:

[14:06:41] 226 Transfer complete.
[14:06:45] DELE #oublinet.log
[14:06:45] 501 Invalid number of arguments.
[14:06:50] DELE #oublinet.log
[14:06:50] 501 Invalid number of arguments.

[14:06:58] DELE global.log
[14:06:58] 250 DELE command successful.
[14:06:58] DELE memoserv.log
[14:06:58] 250 DELE command successful.
[14:06:58] DELE moonbeam.log

trying to clean up my irssi log directory, and the # in the filename is being a pain.

misc info:

client:

+- System -----------------------------

Microsoft Windows XP Professional 

Service Pack 1 (Build 2600)

CPU Speed         : 1594 MHz

Total Memory      : 522992 KB

Free Memory       : 296852 KB



+- SmartFTP ---------------------------

Version           : 1.0.976.7

Time Stamp        : 2003-05-18 00:35:32



+- Application DLL --------------------

Controls.dll      : 1.6.976.7

FTPAPI.dll        : 2.0.976.7

Language.dll      : 1.0.976.7

ResEng.dll        : 1.3.976.7



+- System DLL -------------------------

shell32.dll       : 6.00.2800.1145 (xpsp2.021108-1929)

shlwapi.dll       : 6.00.2800.1106 (xpsp1.020828-1920)

comctl32.dll      : 6.0 (xpsp1.020828-1920)

riched20.dll      : 5.30.23.1211

schannel.dll      : 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)



+- Internet Explorer ------------------

Version           : 6.0.2800.1106



+- Winsock ----------------------------

Winsock           : 2.2







server:



root@eris:~# proftpd -vv -l

 -          Version: 1.2.8 (stable)

 - Scoreboard Version: 01040001

 -      Build Stamp: do mrt 22 18:28:32 CET 2001



Compiled-in modules:

  mod_core.c

  mod_xfer.c

  mod_auth_unix.c

  mod_auth_file.c

  mod_auth.c

  mod_ls.c

  mod_log.c

  mod_site.c

  mod_ratio.c

  mod_tls.c

  mod_rewrite.c

  mod_radius.c

  mod_wrap.c

  mod_auth_pam.c

  mod_readme.c

  mod_cap.c


if you need more info let me know.

my belief is it is just an escaping problem.

this isnt an urgent bug by any means, i can just delete with my shell account, but i thought it would be nice to submit it in case no one else does ;)


-nk

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11520 posts

Posted 31 May 2003 - 01:32 PM

Please post your license info (without the signature) for premium support.
Thanks.

#3 martini

martini
  • Members
  • 2 posts

Posted 01 June 2003 - 07:18 PM

-----BEGIN KEY-----
ID: 400001191
User: Nicholas Kuzmik
Company: zbi
Email: [hidden]
Version: 1.0
Number: 1
-----BEGIN SIGNATURE-----


sorry about that, didnt know i had to. i hid my email due to it being for my job (and they dont like people knowing) but i can send it in if you need me to.

-nk

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11520 posts

Posted 01 June 2003 - 10:25 PM

The server expects quotes between the file names as far as I can see.
You define a custom command in Menu->Custom Commands->Edit Custom Commands

something like DELE "%ff"