Jump to content


Photo

Strange characters in filename.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 tvernon

tvernon
  • Members
  • 3 posts

Posted 18 March 2003 - 04:46 PM

I dragged a couple of files from a 'local browser' window to a 'connected' window. Now, I've realized that I copied the wrong files but when I try to delete them, the server returns 'File Not Found'. They do appear in the file listing but if I do a raw listing, there is a box character preceding the filename I had on W2K.

I've tried the windows ftp client and it can't delete them either. Any ideas/pointers?

Todd...

#2 tvernon

tvernon
  • Members
  • 3 posts

Posted 20 March 2003 - 05:44 PM

Perhaps I should have included the version number? I'm running v1.0.973.

#3 KamiKaze

KamiKaze
  • Members
  • 2 posts

Posted 21 March 2003 - 12:41 AM

whats the filename and the server you moved them to?

#4 Aokromes

Aokromes

    Entity From Outer Space

  • Administrators
  • 1519 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Vitoria-Gasteiz Beyond Stargate Network ;)

Posted 21 March 2003 - 07:44 AM

Maybe you have uploaded a unicode filename to a server that don't allows it and you need to delete the file from the server and no from the client.

#5 tvernon

tvernon
  • Members
  • 3 posts

Posted 21 March 2003 - 03:00 PM

Okay. I'm a little out of my realm I think. I was uploading them to my domain host. You're suggesting that I have to get them to delete it then?

Where would the option for unicode filenames be? I don't see it.

To answer KamiKaze, one of the filenames was pineshelf.pdf and the server is ftp.ehosting.ca




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users