Jump to content


Photo

Folder contents not expanding anymore in Global queue


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 Smarty

Smarty
  • Members
  • 8 posts

Posted 12 February 2003 - 09:36 AM

Hi!

In a former version of SmartFTP when I added a complete folder to the Global-queue it would expand in the foldercontents so all files that the folder contains were listed. This is broken now. The downloading works correctly but only the file that is downloaded at that time is shown on the first line of the queue.

Greetz,
Smarty


+- System -----------------------------

Microsoft Windows XP Personal
Service Pack 1 (Build 2600)

CPU Speed : 900 MHz
Total Memory : 392692 KB
Free Memory : 104264 KB

+- SmartFTP ---------------------------

Version : 1.0.973.2
Time Stamp : 2003-02-04 17:43:29

+- Application DLL --------------------

Controls.dll : 1.6.973.2
FTPAPI.dll : 2.0.973.2
Language.dll : 1.0.973.2
ResEng.dll : 1.3.973.2

+- System DLL -------------------------

shell32.dll : 6.00.2800.1145 (xpsp2.021108-1929)
shlwapi.dll : 6.00.2800.1106 (xpsp1.020828-1920)
comctl32.dll : 6.0 (xpsp1.020828-1920)
riched20.dll : 5.30.23.1211
schannel.dll : 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)

+- Internet Explorer ------------------

Version : 6.0.2800.1106

+- Winsock ----------------------------

Winsock : 2.2

#2 Carlos

Carlos
  • Members
  • 91 posts
  • Location:
    Uruguay

Posted 12 February 2003 - 02:14 PM

check it the option in settings->queue is check.

carlos

#3 Smarty

Smarty
  • Members
  • 8 posts

Posted 13 February 2003 - 08:39 AM

There seems to be no option that has got anything to do with this.. What option do u mean then?

Thx.

#4 Louie

Louie
  • Members
  • 337 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    New York City

Posted 13 February 2003 - 06:24 PM

The "Split Folder Contents to Seperate Items" option, can be found in the "Queue" settings.

This option will only work for the Global Queue, and I can't say I have ever seen a problem with this feature.

#5 Smarty

Smarty
  • Members
  • 8 posts

Posted 14 February 2003 - 03:36 PM

Sorry how amazingly stupid I am.. turned on the option and it works again.. offcourse :?

1. but this isn't how the Transfer queue behaves. This keeps displaying the foldername and not the contents.

2. Speaking of the Session-queue: I queued an folder to it & started the transfer. When I use the abort-button, the dl stops and the contents of the queue is cleared!

Greetz,
Smarty.
________________________

+- System -----------------------------

Microsoft Windows XP Home
Service Pack 1 (Build 2600)

CPU Speed : 900 MHz
Total Memory : 392692 KB
Free Memory : 173292 KB

+- SmartFTP ---------------------------

Version : 1.0.974.1
Time Stamp : 2003-02-14 01:46:49

+- Application DLL --------------------

Controls.dll : 1.6.974.1
FTPAPI.dll : 2.0.974.1
Language.dll : 1.0.974.1
ResEng.dll : 1.3.974.1

+- System DLL -------------------------

shell32.dll : 6.00.2800.1145 (xpsp2.021108-1929)
shlwapi.dll : 6.00.2800.1106 (xpsp1.020828-1920)
comctl32.dll : 6.0 (xpsp1.020828-1920)
riched20.dll : 5.30.23.1211
schannel.dll : 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)

+- Internet Explorer ------------------

Version : 6.0.2800.1106

+- Winsock ----------------------------

Winsock : 2.2

#6 Smarty

Smarty
  • Members
  • 8 posts

Posted 23 February 2003 - 08:57 AM

This thread can be closed; I posted a new thread about the dissapearing Session queueentries and it's allready solved.

Thx.

#7 maronn

maronn
  • Members
  • 3 posts

Posted 04 October 2011 - 09:54 PM

Same problem here and I can't even find that setting (current version):
Posted Image

#8 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 04 October 2011 - 11:41 PM

Thread closed. maronn: create a new thread with a detailed description of your problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users