Jump to content


Photo

Crash on Startup


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 WarHead

WarHead
  • Members
  • 4 posts

Posted 09 February 2003 - 07:52 PM

Auch bei mir ...

Version = 1.0.973
Build Date = 2003-02-03

Time Stamp =20030209204513
hWnd = 0x0 (0)
nMsg = 0x0 (0)
wParam = 0x0 (0)
lParam = 0x0 (0)

Window Class = ''
Window Title = ''

Exception Code = 0xC0000005 (Access Violation)
Exception Flags = 0x0 (0)
Additional Exceptions = no
Address of Exception = 0x526FB7 (5402551)
Number of additional parameters = 2
Parameter[0] = 0x0 (0)
Parameter[1] = 0x7467 (29799)

Call Stack:

0x00526fb7
________________________________________________________
AND

Version = 1.0.973
Build Date = 2003-02-03

Time Stamp =20030209204523
hWnd = 0x0 (0)
nMsg = 0x0 (0)
wParam = 0x0 (0)
lParam = 0x0 (0)

Window Class = ''
Window Title = ''

Exception Code = 0xC015000F (Unkown Exception?)
Exception Flags = 0x0 (0)
Additional Exceptions = no
Address of Exception = 0x77F78938 (2012711224)
Number of additional parameters = 3
Parameter[0] = 0x0 (0)
Parameter[1] = 0x1C4018 (1851416)
Parameter[2] = 0x1C4048 (1851464)

Call Stack:

0x77f78938 0x77e52ad4 0x71966f0e 0x71967179 0x004d3a8e
0x77e5eb69

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 09 February 2003 - 10:25 PM

- Update to latest developer build. You're using an older build!

- Send all necessary information (see readme)

- What OS are you running?

#3 WarHead

WarHead
  • Members
  • 4 posts

Posted 10 February 2003 - 01:27 PM

okai, dloaded last version and developer buld but still


Version = 1.0.973
Build Date = 2003-02-06 17:19:05

Time Stamp = 20030210142441
hWnd = 0x0 (0)
nMsg = 0x0 (0)
wParam = 0x0 (0)
lParam = 0x0 (0)

Window Class = ''
Window Title = ''

Exception Code = 0xC0000005 (Access Violation)
Exception Flags = 0x0 (0)
Additional Exceptions = no
Address of Exception = 0x52A214 (5415444)
Number of additional parameters = 2
Parameter[0] = 0x0 (0)
Parameter[1] = 0x7467 (29799)

Call Stack:

0x0052a214
____________________________________
and


Version = 1.0.973
Build Date = 2003-02-06 17:19:05

Time Stamp = 20030210142515
hWnd = 0x0 (0)
nMsg = 0x0 (0)
wParam = 0x0 (0)
lParam = 0x0 (0)

Window Class = ''
Window Title = ''

Exception Code = 0xC015000F (Unkown Exception?)
Exception Flags = 0x0 (0)
Additional Exceptions = no
Address of Exception = 0x77F78938 (2012711224)
Number of additional parameters = 3
Parameter[0] = 0x0 (0)
Parameter[1] = 0x1C9638 (1873464)
Parameter[2] = 0x1C9668 (1873512)

Call Stack:

0x77f78938 0x77e52ad4 0x71966f0e 0x71967179 0x004d6e5e
0x77e5eb69


OS ist WIN XP Prof.

What kind of Information do you need?

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 10 February 2003 - 02:49 PM

Hmm .. please send the shell32.dll from your system32 to bugreport

#5 WarHead

WarHead
  • Members
  • 4 posts

Posted 10 February 2003 - 07:10 PM

7 MB by E-mail??

Thats realy much but i'll try it

#6 Aokromes

Aokromes

    Entity From Outer Space

  • Root Admin
  • 1519 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Vitoria-Gasteiz Beyond Stargate Network ;)

Posted 10 February 2003 - 08:15 PM

Use winrar to reduce the size ;)

#7 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 11 February 2003 - 04:54 AM

Okay. Sorry. Forget about the shell32. Its a different problem.

Do you have a language dll installed in your SmartFTP directory?

eg. ResGer.dll? If this is the case "move" all Res*.dll except the ResEng.dll into a temporary folder and try again.

Thanks
-Mat

#8 WarHead

WarHead
  • Members
  • 4 posts

Posted 11 February 2003 - 12:20 PM

no, don't use any other language


i think it has something to do with WIN XP Prof, because the time I use it with WIN ME nothing was wrong.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users