Jump to content


Photo

Problem with Retry Delay in GLobal Queue


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 barbeaux

barbeaux
  • Members
  • 2 posts

Posted 29 January 2003 - 04:46 PM

Yesterday, I have finally upgrated to the newest version of SmartFTP (build 972) and I regret it! Everything had been working fine so far and now I'm facing the following problem (and it seems I'm not the only one):

I have one file in my Global Queue and it keeps on trying to connect to the server without taking into account my Retry Delay (I set it to 120sec. in the GENERAL OPTIONS (Tools->Settings->Connection), but it retries every 5 seconds or so...)
Since the FTP server is crowded, I have to wait my turn but if I "hammer" the server that way, I'll be banned!

Please Help, I'm getting desperate

Thanks a lot

#2 Carlos

Carlos
  • Members
  • 91 posts
  • Location:
    Uruguay

Posted 29 January 2003 - 05:55 PM

can you post your system info?

carlos

#3 barbeaux

barbeaux
  • Members
  • 2 posts

Posted 29 January 2003 - 06:05 PM

Here it is:

+- System -----------------------------

Microsoft Windows XP Personal
Service Pack 1 (Build 2600)

CPU Speed : 1992 MHz
Total Memory : 261616 KB
Free Memory : 45640 KB

+- SmartFTP ---------------------------

Version : 1.0.972.1

+- Application DLL --------------------

Controls.dll : 1.6.972.1
FTPAPI.dll : 2.0.972.1
Language.dll : 1.0.972.1
ResEng.dll : 1.3.972.1

+- System DLL -------------------------

shell32.dll : 6.00.2800.1106 (xpsp1.020828-1920)
shlwapi.dll : 6.00.2800.1106 (xpsp1.020828-1920)
comctl32.dll : 6.0 (xpsp1.020828-1920)
riched20.dll : 5.30.23.1211
schannel.dll : 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)

+- Internet Explorer ------------------

Version : 6.0.2800.1106

+- Winsock ----------------------------

Winsock : 2.2

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 29 January 2003 - 06:32 PM

We don't see a problem.

Maybe you give us detailed step-by-step instructions on how to reproduce it.

#5 Carlos

Carlos
  • Members
  • 91 posts
  • Location:
    Uruguay

Posted 31 January 2003 - 05:00 PM

i got the same os and config than you i cant reproduce the problem.
hmm, you sure this is right?

carlos

#6 bernyx

bernyx
  • Members
  • 1 posts

Posted 12 February 2003 - 03:23 AM

I'm having the same problem, i set the retyr delay for 180 sec, but it rety's about every 20 seconds




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users