Jump to content


Photo

Can't see contents


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
15 replies to this topic

#1 SShelp

SShelp
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 July 2011 - 12:24 AM

I am not seeing any contents being displayed with the new version of SmartFTP 4.0.1203.0. Connection to the FTP server is successful.

When I close the SmartFTP app and I will see the contents for a split of second.

Older version of SmartFTP works find, but not working after upgrade.

Please help
Thanks

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 02 July 2011 - 12:26 AM

Please post the system information from the menu: Help->About "System Information" dialog.

#3 SShelp

SShelp
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 July 2011 - 12:43 AM

Please post the system information from the menu: Help->About "System Information" dialog.


here you go:

+- System -----------------------------
Microsoft Windows 7 Enterprise Edition
(Build 7600)

CPU Speed : 2992 MHz
Total Memory : 2047 MB
Free Memory : 2047 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 4.0.1203.0
Time Stamp : 2011-06-30 16:17:45
Platform : x86
Id : 400087521
Maintenance : 2012-01-19
Days in use : 234

+- Language ---------------------------
en-US

+- Internet Explorer ------------------
Version : 8.0.7600.16385

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 02 July 2011 - 12:47 AM

Try this:
http://www.smartftp....ings-f2625.html

#5 SShelp

SShelp
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 July 2011 - 12:57 AM

Try this:
http://www.smartftp....ings-f2625.html


No, it didn't work. Still seeing no contents, but connection is fine. I can get the content display using Internet Explorer 8. This happens on my 64bit Windows 7 system as well.

#6 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 02 July 2011 - 01:54 PM

Please post a screenshot.

#7 Shadowl0rd

Shadowl0rd
  • Members
  • 5 posts

Posted 31 July 2011 - 10:35 AM

Same problem here... in the screenshot you will see only an emty folder.. when the files are there...


I cant use the program at all... please URGENT

#8 Shadowl0rd

Shadowl0rd
  • Members
  • 5 posts

Posted 31 July 2011 - 10:39 AM

here is the screenshot
Posted Image

#9 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 31 July 2011 - 02:38 PM

Right-click on the folder (D) then select "Show Raw Listing" from the context menu. This will show you what the server returns.

#10 Shadowl0rd

Shadowl0rd
  • Members
  • 5 posts

Posted 31 July 2011 - 03:05 PM

Right-click on the folder (D) then select "Show Raw Listing" from the context menu. This will show you what the server returns.


It show nothing... an empty txt

If I use any other FTP program It works perfect
When I used the old Smartftp It works Perfect (But now If I try to downgrade to an old smartftp it doesn't fix the problem


System Info:

+- System -----------------------------
Microsoft Windows 7 Ultimate Edition
Service Pack 1 (Build 7601)

CPU Speed : 3340 MHz
Total Memory : 12279 MB
Free Memory : 8380 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 4.0.1207.0
Time Stamp : 2011-07-18 00:44:56
Platform : x64
Id : 400076378
Maintenance : 2012-11-30
Days in use : 453

+- Language ---------------------------
es-ES

+- Internet Explorer ------------------
Version : 9.0.8112.16421

Edited by Shadowl0rd, 31 July 2011 - 03:06 PM.


#11 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 31 July 2011 - 04:02 PM

The MLSD implementation of the FTP server is broken. You can try this workaround:
http://www.smartftp....roxy-f2573.html

#12 Shadowl0rd

Shadowl0rd
  • Members
  • 5 posts

Posted 01 August 2011 - 10:57 AM

The MLSD implementation of the FTP server is broken. You can try this workaround:
http://www.smartftp....roxy-f2573.html


That doesn't help

#13 Shadowl0rd

Shadowl0rd
  • Members
  • 5 posts

Posted 03 August 2011 - 02:34 PM

I have change my Serv-u server to Cerberus FTP server... and now Smartftp seems to work
I can see my files with no problems

so it must be a problem between Smartftp <---> Serv-U

#14 riajul74

riajul74
  • Members
  • 6 posts

Posted 06 September 2011 - 09:17 AM

hello friend can you please let me know from where you made that change ? i am on same problem but cannot solve. please let me know how you made change Serv-u server to Cerberus FTP server
,

#15 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 06 September 2011 - 12:09 PM

The problem seems to be with compression in Serv-U. Disable compression in the Favorite Properties -> FTP -> Transfer -> Compression dialog. Disable it for list, upload and download.

#16 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 07 September 2011 - 03:37 PM

The newest version of SmartFTP has a workaround for the compression problems:
http://www.smartftp.com/download/