Jump to content


Photo

Selection groups not working?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
12 replies to this topic

#1 altidude

altidude
  • Members
  • 17 posts

Posted 13 June 2011 - 10:37 PM

Selection groups do not seem to be working in version 4.0.1191.0 under Windows XP Pro SP3 32 bit.

#2 altidude

altidude
  • Members
  • 17 posts

Posted 15 June 2011 - 04:24 PM

Any chance one of the developers could address this? I would really appreciate it.

#3 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 15 June 2011 - 07:06 PM

The bug has been fixed and a fix will be in the next build.

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 16 June 2011 - 02:18 PM

The new version is now available: http://www.smartftp.com/download/

#5 altidude

altidude
  • Members
  • 17 posts

Posted 24 June 2011 - 05:03 PM

The new version is now available: http://www.smartftp.com/download/


Selection groups still not working in 1197 version. I assume it worked for you in testing?

+- System -----------------------------
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3 (Build 2600)

CPU Speed : 2210 MHz
Total Memory : 1983 MB
Free Memory : 1341 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 4.0.1197.0
Time Stamp : 2011-06-24 09:22:37
Platform : x86
Id : 400068190
Maintenance : 2011-09-21
Days in use : 1576

#6 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 24 June 2011 - 07:57 PM

Yes it is working here. What are you doing exactly?

#7 altidude

altidude
  • Members
  • 17 posts

Posted 24 June 2011 - 08:22 PM

I'm entering my file wildcards in the Tools/Settings/Selection Groups box for the 10th position, miscellaneous files. I try to select those files using Ctrl-9 and nothing is selected.

I just found that selection works from the "Edit/Selection Groups" menu item, it's only Ctrl-9 that is not working. Probably any Ctrl-x actually. I've tried others but not all.

#8 altidude

altidude
  • Members
  • 17 posts

Posted 24 June 2011 - 08:26 PM

I should add that this is on version 4.0.1195.0. I had to go back since 1197 wasn't downloading the queue.

#9 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 24 June 2011 - 08:37 PM

Please try it again now with 1198.

#10 altidude

altidude
  • Members
  • 17 posts

Posted 24 June 2011 - 09:21 PM

Ctrl-9 is still not working...

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 4.0.1198.0
Time Stamp : 2011-06-24 21:58:09

#11 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 24 June 2011 - 09:44 PM

Confirmed.

#12 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 29 June 2011 - 01:07 AM

The new version is available now: http://www.smartftp.com/download/

#13 altidude

altidude
  • Members
  • 17 posts

Posted 29 June 2011 - 06:21 PM

The hot keys are working now, thanks!

Steve