Jump to content


Photo

SmartFTP does not load up at all


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 meekamoo

meekamoo
  • Members
  • 1 posts

Posted 25 June 2008 - 09:17 AM

hi there!

I've been running 2.5 for a long time now without any hassles but as soon as I upgraded to ver3 it refuses to load up at all.

I completely uninstalled 2.5 + rebooted before installing 3 (3.0.1018.1). I also tried the beta version of 3 (3.0.1018.3) - (As well as the 64bit vers but those complained I'm not running 64bit XP).

I am running a 64bit CPU but only 32bit XP. I've tried disabling DEP too.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
2gb ram
Windows XP SP2

after it installs I try open it and I get no response at all. No errors messages, no background task in task manager or anything. Mouse cursor says busy for a second or two then nothing.

I tried the crashdump too but that also seems to not be very useful. (I installed version 6.9.3.113 of the ms debugger)

C:\Program Files\SmartFTP Client>cscript "%ProgramFiles%\Debugging Tools for Windows (x86)\adplus.vbs" -crash -FullOnFirst -pn SmartFTP.exe -o C:\Dump
Microsoft (R) Windows Script Host Version 5.6
Copyright (C) Microsoft Corporation 1996-2001. All rights reserved.

C:\Program Files\Debugging Tools for Windows (x86)\adplus.vbs(2191, 4) Microsoft VBScript runtime error: Invalid procedure call or argument: 'Right'

C:\Program Files\SmartFTP Client>

http://rapidshare.com/files/124885043/Crash_Mode__Date_06-25-2008__Time_11-02-03AM.zip


#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 25 June 2008 - 10:45 AM

Try to delete the registry key at:
HKEY_CURRENT_USER\Software\SmartFTP
using regedit.exe

Regards,
Mat