Jump to content


Photo

Drag and drop Uploads to the root (wrong place)


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 bigorangemachine

bigorangemachine
  • Members
  • 12 posts

Posted 24 June 2008 - 05:49 PM

I have this weird drag and drop problem

I upload the files to a folder I have open (into the right pane of the remote viewer). I say overwrite or whatever
The files go into the queue but has no directory string. I.E. its suppose to go to the httpdocs/images/ folder but instead goes to the root (/ folder). When I do single files its fine. When I do multiple files it is not.

SMARTFTP
3.0.1018.1

WinXP Professional SP2

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 24 June 2008 - 05:56 PM

Please install the latest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

It it doesn't work please be more specific on how to reproduce the problem.

Regards,
Mat

#3 bigorangemachine

bigorangemachine
  • Members
  • 12 posts

Posted 24 June 2008 - 06:37 PM

Hey thanks
Could you guys update this tread (http://www.smartftp....ems-t14153.html) to say which version (3.0.1018.3) is the most current. I only downloaded this on Sunday (22nd) so I thought I had the latest version.

You can close this thread.

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 24 June 2008 - 06:41 PM

There is a changelog at:
http://www.smartftp....Log-t14037.html

Is your problem solved now?

Regards,
Mat

#5 bigorangemachine

bigorangemachine
  • Members
  • 12 posts

Posted 24 June 2008 - 08:11 PM

You can close this thread.


Yup