Jump to content


Photo

CWD not working?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 Pastoweb

Pastoweb
  • Members
  • 60 posts

Posted 23 May 2008 - 04:04 PM

In the custom commands I imported from previous version the CWD command seems not to work.

+- System -----------------------------
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2 (Build 2600)

CPU Speed : 1729 MHz
Total Memory : 2037 MB
Free Memory : 903 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 3.0.1016.7
Time Stamp : 2008-05-18 23:03:37
Platform : x86
Unlicensed
Days in use : 297

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.13.26
sfFavorites.dll : 1.0.12.7
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.11
sfTransferQueue.dll : 1.0.9.7
sfFTPShellExtension.dll : 1.0.7.7

+- Language ---------------------------
SmartFTPITA.dll : 3.0.1016.3

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.5730.11

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

Edited by Pastoweb, 23 May 2008 - 04:05 PM.


#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 24 May 2008 - 12:31 AM

Can you please provide more details? What exactly are you doing and how does your custom command look like?

And please post the log as well.

Thank you.

#3 Pastoweb

Pastoweb
  • Members
  • 60 posts

Posted 25 May 2008 - 05:01 PM

Can you please provide more details? What exactly are you doing and how does your custom command look like?

And please post the log as well.

Thank you.


the command is like this:

CWD ./administrator
SITE CHMOD 777 backups
SITE CHMOD 777 components
SITE CHMOD 777 modules
SITE CHMOD 777 templates
CWD ../
CWD %d/images
SITE CHMOD 777 banners
SITE CHMOD 777 stories
SITE CHMOD 777 content
...

the line "CWD ./administrator" is simply not executed (even writing "CWD %d/images"), it should call the sub folders inside the main dir

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 25 May 2008 - 08:57 PM

Please try it again with the latest version:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

It supports relative paths now.

Regards,
Mat