Jump to content


Photo

Custom commands problem


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
11 replies to this topic

#1 LordX

LordX
  • Members
  • 19 posts

Posted 12 May 2008 - 06:25 PM

Hi,
Command like :
SITE WIPE %fd
SITE WIPE %fa
it trying to delete main dir in root and not selected files/dirs in the dir !
please fix it ;)

Version : 3.0.1015.5
Time Stamp : 2008-05-02 14:09:20
Platform : x86

ps.
when I try to download file or edit file it jump to Transfere Queue automaticly this is bad , how I can disable it ? I have only 1 allowed connection to FTP.

Edited by LordX, 12 May 2008 - 06:32 PM.


#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 16 May 2008 - 02:45 PM

Thank you for reporting.

Please try it again with the latest version:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

Regards,
Mat

#3 Searcher

Searcher
  • Members
  • 5 posts

Posted 28 May 2008 - 10:45 AM

The folders are selected correctly in v3.0.1016.13 but it uses an absolute path instead of a relative one what does not always work if the folders are mounted on the server. It also encloses the folder name into quotes which causes another error.. and lastly why did the command option disappear from right click? If I don't have a shortcut or the shortcut doesn't work I have to go via the main menu..any chance of having these settings editable in the main config?

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 28 May 2008 - 04:55 PM

Please post the log.

#5 Searcher

Searcher
  • Members
  • 5 posts

Posted 30 May 2008 - 04:12 PM

Working directory:
/test/Test.Dir.One
Contents:
CD1
CD2


Trying to delete CD1 (SITE WIPE -R %fa):
SITE WIPE -R "/test/Test.Dir.One/CD1"
200 Can't wipe: "/test/Test.Dir.One/CD1" does not exist or it's not a plain file/directory
same command in FlashFXP (SITE WIPE -R %f):
SITE WIPE -R CD1
200 Wipe successfully finished.
Just a side note, it was fine in 2.x versions, behaved exactly as FlashFXP

#6 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 02 June 2008 - 01:19 AM

Please try it again with the latest version:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

#7 LordX

LordX
  • Members
  • 19 posts

Posted 08 June 2008 - 08:49 PM

It also encloses the folder name into quotes which causes another error.. and lastly why did the command option disappear from right click?


Yes quotes not fixed . quotes must be removed or better add extra letter in Custom commands like %fa make it %fag , like "g" addon is if you like to use quotes , ok?

And why command option disappear from right click, we want it back , right Searcher ? ;)

Thanks!
bye.

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 3.0.1016.17
Time Stamp : 2008-06-05 16:35:36
Platform : x86
Unlicensed
Days in use : 103

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.13.30
sfFavorites.dll : 1.0.12.17
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.13
sfTransferQueue.dll : 1.0.9.17
sfFTPShellExtension.dll : 1.0.7.17

Edited by LordX, 08 June 2008 - 09:36 PM.


#8 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 08 June 2008 - 09:10 PM

Post the log regarding the quotes.

Regards,
Mat

#9 LordX

LordX
  • Members
  • 19 posts

Posted 08 June 2008 - 09:40 PM

ok look , 1st I try to use it from Custom commands menu , and I get a error , FTP not like the quotes.
then I execute command useing the command line ( SHIFT + F5 ). I write = SITE WIPE Some.Dir.I.Want.To.Delete , and it works ok because no quotes now.

[00:36:47] SITE WIPE "Some.Dir.I.Want.To.Delete"
[00:36:47] 200--[Wipe]-------------------------------------------------------------------------
[00:36:47] 200- Could not find directory to wipe
[00:36:47] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
[00:36:47] 200 Command successful.
[00:37:04] SITE WIPE Some.Dir.I.Want.To.Delete
[00:37:05] 200--[Wipe]-------------------------------------------------------------------------
[00:37:05] 200- Wiped: 3 dirs, 53 files, 712.58MB
[00:37:05] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
[00:37:05] 200 Command successful.


Please add command option from right click again.
Thanks,
Bye.

#10 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 08 June 2008 - 09:55 PM

Please post the log uncensored.

#11 LordX

LordX
  • Members
  • 19 posts

Posted 09 June 2008 - 01:13 PM

Please post the log uncensored.


first I try to delete dir [My Files] useing Custom Commands , and FTP cant delete it because it add quotes , it have space between My and Files , then I execute it manualy without any quotes and it deleted without any problem.

[16:07:20] SITE WIPE "My Files"
[16:07:20] 200--[Wipe]-------------------------------------------------------------------------
[16:07:20] 200- Could not find directory to wipe
[16:07:20] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
[16:07:20] 200 Command successful.
[16:07:26] site wipe My Files
[16:07:26] 200--[Wipe]-------------------------------------------------------------------------
[16:07:26] 200- Wiped: 1 dirs, 0 files, 0.00MB
[16:07:26] 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
[16:07:26] 200 Command successful.

in Custom Commands I use =
SITE WIPE %fa

it just add quotes to dirs with space in the dir name and FTP not like it.
I hope it helps now ;) :huh:

#12 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 10 June 2008 - 03:04 PM

Please try the latest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

Regards,
Mat