Jump to content


Photo

Remote Open/View/Open With, Options Does Not Open


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
17 replies to this topic

#1 Sameer

Sameer
  • Members
  • 4 posts

Posted 25 March 2008 - 05:24 PM

When I click on Open or View Or Open With, it doesn't open the File in any Editor, all it says in the Log is "the Operation has been added to the Transfer Queue. Check the Transfer Queue for the status." It works on the Edit, i.e. the file opens in the Editor. Didn't have this problem in the earlier version. Here is my System Info,
+- System -----------------------------
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2 (Build 2600)

CPU Speed : 1828 MHz
Total Memory : 1014 MB
Free Memory : 225 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 3.0.1011.4
Time Stamp : 2008-03-25 12:24:57
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.12.33
sfFavorites.dll : 1.0.7.4
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.9
sfTransferQueue.dll : 1.0.4.4
sfFTPShellExtension.dll : 1.0.2.4

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 3.0.1011.4

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.5730.13

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

Edited by Sameer, 25 March 2008 - 05:39 PM.


#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 25 March 2008 - 05:28 PM

Hello ...

If you use "View" does the item process in the Transfer Queue or is it stuck there?

What is the "File Viewer" you have configured in the Settings->General page?

If you change the File Viewer to notepad.exe for example does it work?

Regards,
Mat

#3 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 26 March 2008 - 04:42 AM

Please try it again with the latest version:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

We have fixed a bug and I believe it's the one you are seeing.

#4 cori

cori
  • Members
  • 3 posts

Posted 26 March 2008 - 04:49 AM

Similar and possibly related problem with slightly different symptoms: I can neither Remote Edit or Remote View files - when viewing them they go through the queue and then disappear. When editing them they go through the queue and reach "Monitoring" Status and wait there. In neither case does the file actually open in my chosen File Viewer (system set to use ConTEXT [http://www.contexteditor.org/] as the default file viewer, and I am running its most current version).

When I change the file viewer to Notepad either View or Edit work, even if Notepad is located in the same location as ConTEXT. ConTEXT worked fine yesterday when using F7 to remote edit.

System info follows:
+- System -----------------------------
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2 (Build 2600)

CPU Speed : 1830 MHz
Total Memory : 1014 MB
Free Memory : 130 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 3.0.1011.0
Time Stamp : 2008-03-24 09:34:32
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.12.32
sfFavorites.dll : 1.0.7.0
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.9
sfTransferQueue.dll : 1.0.4.0
sfFTPShellExtension.dll : 1.0.2.0

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 3.0.1011.0

+- Internet Explorer ------------------
Version : 6.0.2900.2180

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

#5 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 26 March 2008 - 04:53 AM

cori: Please try it again with the latest version:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe
Your version is not the newest.

Regards,
Mat

#6 kenji

kenji
  • Members
  • 3 posts

Posted 26 March 2008 - 09:26 AM

Hello

i have the same problem with lastest version

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
Service Pack 1 (Build 6001)

CPU Speed : 2404 MHz
Total Memory : 2046 MB
Free Memory : 701 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 3.0.1011.5
Time Stamp : 2008-03-26 00:07:41
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.12.33
sfFavorites.dll : 1.0.7.5
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.9
sfTransferQueue.dll : 1.0.4.5
sfFTPShellExtension.dll : 1.0.2.5

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 3.0.1011.5

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.6001.18000

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

#7 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 26 March 2008 - 09:29 AM

kenji:

If you use "View" does the item process in the Transfer Queue or is it stuck there?

What is the "File Viewer" you have configured in the Settings->General page?

If you change the File Viewer to notepad.exe for example does it work?

Regards,
Mat

#8 kenji

kenji
  • Members
  • 3 posts

Posted 26 March 2008 - 09:34 AM

i have changed with notepad++ (C:\Program Files\Notepad++\notepad++.exe)
if I change for notepad, yes it s works fine
yes if i use view, the item process is display (The operation has been added to the transfer queue) but it doesnt' work after with notepad++

Thanks

ps : sorry for my english ;)

#9 pami81

pami81
  • Members
  • 5 posts

Posted 26 March 2008 - 10:01 AM

I have the same problem with the latest release, why did you oblige me to update, I was well with the previous working version! PS: it works with notepad, but I HATE notepad!

#10 pami81

pami81
  • Members
  • 5 posts

Posted 26 March 2008 - 10:06 AM

After adding the fil extension to the shell default it works, but it should work without this hack too isn't it?

#11 Sameer

Sameer
  • Members
  • 4 posts

Posted 26 March 2008 - 03:21 PM

Hello ...

If you use "View" does the item process in the Transfer Queue or is it stuck there?

What is the "File Viewer" you have configured in the Settings->General page?

If you change the File Viewer to notepad.exe for example does it work?

Regards,
Mat


Yes, it processes in the Transfer Queue and disappears. If I change the File Viewer to Notepad it works. The File Viewer I have configured is Textpad.

Sameer

#12 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 26 March 2008 - 11:10 PM

Hello ..

We have added another fix. Please try it again:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

Regards,
Mat

#13 kenji

kenji
  • Members
  • 3 posts

Posted 27 March 2008 - 07:31 AM

Hello

yes its works fine

Thanks

Kenji

#14 cori

cori
  • Members
  • 3 posts

Posted 27 March 2008 - 02:47 PM

[[Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ][/Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ]][[/[Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ][/Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ]][[Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ][/Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ]]][[/[/[Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ][/Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ]]][[Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ][/Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ]][[/[Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ][/Please post the system information which can be found in the menu: Help->About "System Information". ]]]]

Hello ..

We have added another fix. Please try it again:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

Regards,
Mat


Still no joy on my end. View and Edit work fine in Notepad but fail invisibly under ConTEXT.

Here's the current System Info:

+- System -----------------------------
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2 (Build 2600)

CPU Speed : 1830 MHz
Total Memory : 1014 MB
Free Memory : 58 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 3.0.1011.11
Time Stamp : 2008-03-27 04:56:27
Platform : x86
Unlicensed
Days in use : 299

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.12.34
sfFavorites.dll : 1.0.7.11
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.9
sfTransferQueue.dll : 1.0.4.11
sfFTPShellExtension.dll : 1.0.2.11

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 3.0.1011.11

+- Internet Explorer ------------------
Version : 6.0.2900.2180

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2


Oddly enough, I typed "Sys_Info (without any tag marks and without the underscore)" and the forum auto changed it into the "Please add..." standard tag. Twice.

Edited by cori, 27 March 2008 - 02:49 PM.


#15 Sameer

Sameer
  • Members
  • 4 posts

Posted 27 March 2008 - 04:41 PM

Hello ..

We have added another fix. Please try it again:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

Regards,
Mat


Still doesn't work with Textpad..... ;)

Sameer

#16 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 28 March 2008 - 01:35 AM

Hello ..

Looking into it. Only Windows XP seems to be affected since we have no problems on Vista here.

Regards,
Mat

#17 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 28 March 2008 - 05:30 AM

Another try:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

Regards,
Mat

#18 cori

cori
  • Members
  • 3 posts

Posted 29 March 2008 - 05:05 PM

Another try:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe

Regards,
Mat


+1 That's done it for me. Thanks so much!!