Jump to content


Photo

Filter Bar


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

#1 xxEIEIOxx

xxEIEIOxx
  • Members
  • 21 posts

Posted 05 March 2008 - 03:13 PM

I see in the changelog for Build 1010.4 that it says "Added Filter Bar to Remote Browser". This did show for me in Build 1010.2, but is no longer showing in 1010.3 or 1010.4. Tested on 2 Vista machines and 1 XP.

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 05 March 2008 - 03:57 PM

How about you enable it after you have closed it? Menu: View->Toolbars->Filter

#3 xxEIEIOxx

xxEIEIOxx
  • Members
  • 21 posts

Posted 05 March 2008 - 04:27 PM

Well, that does seem to resolve the issue, though I never closed it. It only showed by default for me on the 1010.2 version, so I assumed something went wrong in the 1010.3 and later. Thanks for your time.

#4 xxEIEIOxx

xxEIEIOxx
  • Members
  • 21 posts

Posted 07 March 2008 - 12:39 PM

I have noticed that if you open the Filter Bar, it does not remember the setting, and it is closed again each time you launch the program. Is this by design, or should it remember the setting and stay open?

#5 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 07 March 2008 - 01:05 PM

Hello ..

Yep it's a bug. The state doesn't save yet. Thank you for pointing this out.

Regards,
Mat

#6 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 08 March 2008 - 05:33 PM

Please try the latest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

The filter bar state is saved now.

#7 xxEIEIOxx

xxEIEIOxx
  • Members
  • 21 posts

Posted 12 March 2008 - 01:47 PM

Confirmed, working now. Thanks.