Jump to content


Photo

Can't see text when managing or editing favourites in list view


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 yyilmaz

yyilmaz
  • Members
  • 10 posts

Posted 26 February 2008 - 11:20 PM

When I click to edit / manage my favourites and I switch the display into list / details / tiles view, I can't see any of the text.

I can see the checkboxes & icons, but the text appears to be white. When I select a row, the row is highlighted in a background color and the white text can then be seen against the background.

I've tried other themes, however I get the same result.

When viewing in thumbnail mode, it works fine, however I prefer to use the detailed list display.

Here's a screengrab:
Posted Image


Any ideas would be appreciated.
Thank you.



Here's my system info:

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
(Build 6000)

CPU Speed : 1995 MHz
Total Memory : 2045 MB
Free Memory : 256 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 2.5.1008.40
Time Stamp : 2008-02-13 19:44:35
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.12.24
sfFavorites.dll : 1.0.4.40
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.5
sfTransferQueue.dll : 1.0.1.40
SmartHook.dll : File not found

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 2.5.1008.40

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.6000.16609

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 27 February 2008 - 02:07 AM

Install SmartFTP from:
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

Then reboot your system. If you are advised to reboot and you don't you will see exactly what is on the screenshot.

Regards,
SmartFTP

#3 yyilmaz

yyilmaz
  • Members
  • 10 posts

Posted 27 February 2008 - 03:19 AM

Install SmartFTP from:
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

Then reboot your system. If you are advised to reboot and you don't you will see exactly what is on the screenshot.

Regards,
SmartFTP


I was not asked to reboot, but upon your instructions, I rebooted anyway.
I'm still having the same issue.

#4 yyilmaz

yyilmaz
  • Members
  • 10 posts

Posted 01 March 2008 - 06:22 AM

I still don't have this issue fixed. I've been running a trial version and I won't buy this software if there is no fix to this issue. I have a large number of favourites that i need to manage.

#5 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 01 March 2008 - 11:41 AM

Hello ..

Try the latest version:
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

#6 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 11 March 2008 - 02:14 PM

Hello
Please try it with the latest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

Regards,
Mat