Jump to content


Photo

Problem with Vista (Local Browser not showing files)


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 MikeL

MikeL
  • Members
  • 2 posts

Posted 03 January 2008 - 01:23 PM

This was a previously reported bug back in March 2007. The topic was closed however I am now suffering from the same issue after upgrading to the latest version today 3rd Jan 2008. Version is is listed at the foot of this post.

The issue as before is that when using the "details" option to display the local files, nothing is shown but all the other options are fine

Mike..

!!!!!!! More news !!!!!
The details list is there but invisible. If you doubleclick on the white space where the details list would normally be then if a file is underneath it opens... The plot thickens

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Business Edition
(Build 6000)

CPU Speed : 1197 MHz
Total Memory : 2037 MB
Free Memory : 1079 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 2.5.1008.27
Time Stamp : 2007-12-15 05:00:40
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.11.20
sfFavorites.dll : 1.0.4.27
sfFavoritesShellExtension.dll : 1.0.1.4
sfTransferQueue.dll : 1.0.1.27
SmartHook.dll : 1.0.2.2

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 2.5.1008.27

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.6000.16575

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

Edited by MikeL, 03 January 2008 - 01:28 PM.


#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11520 posts

Posted 03 January 2008 - 01:46 PM

Hello ..

Try to delete the following registry key:
HKEY_CURRENT_USER\Software\SmartFTP\

The problem originates from Vista's ShellView control.

Regards,
Mat

#3 MikeL

MikeL
  • Members
  • 2 posts

Posted 03 January 2008 - 08:14 PM

;) Hi Mat, Many thanks that worked. I didn't see that solution in the original post from March
Mike


Hello ..

Try to delete the following registry key:
HKEY_CURRENT_USER\Software\SmartFTP\

The problem originates from Vista's ShellView control.

Regards,
Mat