Jump to content


Photo

locking files


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
35 replies to this topic

#21 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 14 November 2007 - 07:25 PM

And please try it with notepad.exe instead of your editor.

Regards,
Mat

#22 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 07:55 PM

Hello ..

http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

Just download and install.

Regards,
SmartFTP


still happens

here's my desktop - i have your program and 1sr javascript running. article7 is selected in the FTP & the editor. i make a chenge in the editor and that creates th error seen in the second link.

desktop - Posted Image

error - Posted Image

please continue the help this is a real problem.

#23 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 14 November 2007 - 08:03 PM

Hello ..

1. Try it with Notepad as I already mentioned in my last post.
2. Create a movie showing the problems.
3. Always post the system information from the menu: Help->About "System Information" dialog.

Regards,
Mat

#24 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 08:14 PM

Hello ..

1. Try it with Notepad as I already mentioned in my last post.
2. Create a movie showing the problems.
3. Always post the system information from the menu: Help->About "System Information" dialog.

Regards,
Mat



didn't understand "Try it with Notepad" - i did - it worked. which doesn't change that before i bought your product it worked just fine with saving allowed in the editor while selected in your ftp. and that's key cause you lay out your screen to go from the editor to the transfer button saving a key stroke - if i have to de-select it is two sets of key strokes - one to select & one to de-select!

"Create a movie" - i don't know how to do that and the images i sent here http://www.startupne...com/screen2.jpg and here http://www.startupne...com/screen1.jpg tell verything - there is nothing in the middle for a movie if i knew how to do one!

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
(Build 6000)

CPU Speed : 2400 MHz
Total Memory : 2047 MB
Free Memory : 1585 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 2.5.1008.10
Time Stamp : 2007-11-14 01:41:51
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.11.7
sfFavorites.dll : 1.0.4.10
SmartHook.dll : 1.0.2.2

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 2.5.1008.10

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.6000.16546

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

#25 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 14 November 2007 - 08:21 PM

Hello ..

I have installed 1st JavaScript editor here and I noticed that the problem is with their software. They do not open the file correctly. I have already contacted them and sent them information on how to correct the problem.

Regards,
Mat

#26 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 08:26 PM

Hello ..

I have installed 1st JavaScript editor here and I noticed that the problem is with their software. They do not open the file correctly. I have already contacted them and sent them information on how to correct the problem.

Regards,
Mat



hey you're phenomenal - i did contact them - they never respond - and they never did anything - you really stayed with this all the way - thank you. do you personally think they will come out with a fix or do you know they are responsive to your input? thanks again.

svb

#27 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 14 November 2007 - 08:29 PM

We will see what happens. In the meanwhile we are trying to find a workaround as well.

Regards,
Mat

#28 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 08:41 PM

We will see what happens. In the meanwhile we are trying to find a workaround as well.

Regards,
Mat



thanks.

#29 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 15 November 2007 - 05:14 AM

Hello ..

Please try the newest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

It works around the problem.

Regards,
Mat

#30 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 15 November 2007 - 10:44 AM

Hello ..

Please try the newest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

It works around the problem.

Regards,
Mat



wow good morning & thanks - unfortunately it didn't work. got the same error message.

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
(Build 6000)

CPU Speed : 2400 MHz
Total Memory : 2047 MB
Free Memory : 1207 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 2.5.1008.11
Time Stamp : 2007-11-14 23:44:45
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.11.9
sfFavorites.dll : 1.0.4.11
SmartHook.dll : 1.0.2.2

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 2.5.1008.11

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.6000.16546

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

#31 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 15 November 2007 - 10:53 AM

I'm sorry but I'm not able to reproduce the problem anymore. I was able to do it before.

Regards,
Mat

#32 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 15 November 2007 - 10:57 AM

I'm sorry but I'm not able to reproduce the problem anymore. I was able to do it before.

Regards,
Mat


is there anything i should do on the install? de-install first? don't you sleep? you're greta for all the help!

#33 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11527 posts

Posted 15 November 2007 - 10:59 AM

Hmm ..

Select the Local Browser window. Then go to menu: View->Panes->Preview and make sure it's not checked.

Regards,
Mat

#34 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 15 November 2007 - 11:04 AM

Hmm ..

Select the Local Browser window. Then go to menu: View->Panes->Preview and make sure it's not checked.

Regards,
Mat



no it wasn't selected - folders was selected.

svb

#35 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 15 November 2007 - 04:21 PM

Hmm ..

Select the Local Browser window. Then go to menu: View->Panes->Preview and make sure it's not checked.

Regards,
Mat



some new info i just ran into - if the file being edited is javascript (.js) and selected in the ftp it works fine - if the selected file trying to save in the editor is html & selected in the ftp then it doesn't work.

just letting you know & thanks.

svb

#36 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 21 November 2007 - 11:43 AM

btw - did you know that the locking problem is only with html - i noticed yesterday that i was able to select a .png file in ftp while the editor also has the same item - if i save in th ediot while slected - it still worked! it seems as though html extensions are the only locking problem.







some new info i just ran into - if the file being edited is javascript (.js) and selected in the ftp it works fine - if the selected file trying to save in the editor is html & selected in the ftp then it doesn't work.

just letting you know & thanks.

svb