Jump to content


Photo

locking files


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
35 replies to this topic

#1 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 09 November 2007 - 02:46 PM

after installing purchased copy SmartFTP seems to be locking local file making it un-saveable with further editing. please help this is huge hit to productivity. thanks. vigdor.

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 09 November 2007 - 06:05 PM

Unable to reproduce the problem. Please create a movie showing the error.

Regards,
Mat

#3 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 09 November 2007 - 06:31 PM

Unable to reproduce the problem. Please create a movie showing the error.

Regards,
Mat



are you using yaldex 1st javascript?

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 09 November 2007 - 11:27 PM

Is the file selected in the Local Browser in SmartFTP?

Regards,
Mat
SmartFTP

#5 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 10 November 2007 - 12:36 AM

Is the file selected in the Local Browser in SmartFTP?

Regards,
Mat
SmartFTP




yes

#6 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 10 November 2007 - 12:41 AM

Is the file selected in the Local Browser in SmartFTP?

Regards,
Mat
SmartFTP



hey i jsut tested that yes - for sure but before i bought his wasn't a problem - what has made this crop up?

#7 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 10 November 2007 - 02:00 AM

Fix is coming in the next days. Thank you for the bug report.

#8 Mathachew

Mathachew
  • Members
  • 16 posts

Posted 10 November 2007 - 07:46 PM

Please issue a fix in a nightly build real soon. I was hoping today's build would've fixed this but it wasn't included in the list. This is a pretty frustrating problem since I alt+tab between SmartFTP and my text editor many times.

#9 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 10 November 2007 - 11:37 PM

Please try again with the latest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe
or
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

Regards,
SmartFTP

#10 Mathachew

Mathachew
  • Members
  • 16 posts

Posted 13 November 2007 - 11:28 PM

Please try again with the latest version from:
http://www.smartftp....get/SFTPMSI.exe
or
http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

Regards,
SmartFTP


Are the nightly builds x86 only? I'm running Vista x64 <_<

#11 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 13 November 2007 - 11:31 PM

x64: http://www.smartftp....t/SFTPMSI64.exe

#12 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 12:46 AM

x64: http://www.smartftp....t/SFTPMSI64.exe



i'm still getting the exact same error. when selected in smartFTP my editor can't save to the file. used QUOTE (mb @ Nov 10 2007, 05:37 PM) *Please try again with the latest version from:http://www.smartftp.com/get/SFTPMSI.exe - didn't de-install first.

what's up? this is very frustrating & time-consuming.

thanks

svb

#13 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 14 November 2007 - 01:50 AM

vigdor: Post the system information from the menu: Help->About "System Information" dialog.

Regards,
SmartFTP

#14 Mathachew

Mathachew
  • Members
  • 16 posts

Posted 14 November 2007 - 06:04 AM

I have tested it and can verify that it is working on my end. Disaster averted, thank you so much! <_<

#15 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 11:02 AM

vigdor: Post the system information from the menu: Help->About "System Information" dialog.

Regards,
SmartFTP



good morning - my system information can be found here: http://www.startupne...nformation.html

thank you

svb

#16 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 14 November 2007 - 06:44 PM

Hello ..

Post the system information we have requested.

Regards,
Mat

#17 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 07:08 PM

Hello ..

Post the system information we have requested.

Regards,
Mat



sorry

+- System -----------------------------
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
(Build 6000)

CPU Speed : 2400 MHz
Total Memory : 2047 MB
Free Memory : 901 MB

+- SmartFTP ---------------------------
Version : 2.5.1008.9
Time Stamp : 2007-11-11 20:16:59
Platform : x86

+- Application DLL --------------------
sfFTPLib.dll : 1.5.11.6
sfFavorites.dll : 1.0.4.9
SmartHook.dll : 1.0.2.2

+- Language ---------------------------
SmartFTP.exe : 2.5.1008.9

+- Internet Explorer ------------------
Version : 7.0.6000.16546

+- Winsock ----------------------------
Winsock : 2.2

#18 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 14 November 2007 - 07:13 PM

vigdor: We are unable to reproduce the problem. Please install the latest version (.10) and if you have time you can create a movie showing the problem. See the ReadMe in the bug report forum for details.

Regards,
Mat

#19 vigdor

vigdor
  • Members
  • 17 posts

Posted 14 November 2007 - 07:16 PM

vigdor: We are unable to reproduce the problem. Please install the latest version (.10) and if you have time you can create a movie showing the problem. See the ReadMe in the bug report forum for details.

Regards,
Mat


1) can you point me to the exact version i should install?

2) should i de-install first?

3) how do i fully de-install?

thanks.

svb

#20 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts

Posted 14 November 2007 - 07:22 PM

Hello ..

http://www.smartftp....get/SFTPNSI.exe

Just download and install.

Regards,
SmartFTP