Jump to content


Photo

filename's files with accent, re transfered forever


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Grizz

Grizz
  • Members
  • 11 posts
  • Location:
    San Diego

Posted 03 November 2007 - 10:28 AM

Hi

I set up a folder with Enabe Recurrence. So every hour Smartftp watch this folder to transfer new files.
My issue is that when the filename contains some accents like "é" or "à", then Smartftp will transfer anyway (even if the file exists).
for filename without accent, it s alright.

btw, smartftp is not able to tell me the total Size of the file to transfer neither the Time left of the download... it shows ??:??:??
thanks

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 03 November 2007 - 01:25 PM

Please post a log of the queue item.

Regards,
Mat

#3 PabloY

PabloY
  • Members
  • 3 posts

Posted 29 January 2013 - 02:10 PM

It the same for me. Trying to donwload a huge folder of images, many of them use accented letters as "á é ü ñ".

 

The file log shows me:

 

[11:06:33] Operation Begin
[11:06:33] MLST amañu.jpg
[11:06:33] 550 Can't check for file existence
[11:06:33] PASV
[11:06:33] 227 Entering Passive Mode (72,249,31,158,75,183)
[11:06:33] Opening data connection to 72.249.31.158 Port: 19383
[11:06:33] RETR amañu.jpg
[11:06:34] 550 Can't open amañu.jpg: No such file or directory
[11:06:34] MLST amañu.jpg
[11:06:34] 550 Can't check for file existence
[11:06:34] Transfer failed.
[11:06:34] Operation End
 
I tried and I could open the file in a browser window and download it from there but, imagine, I can do that with 1000s of images.
 
Any idea of how to fix it?


#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 29 January 2013 - 02:41 PM

Your server does not support UTF8. You have to manually set the correct codepage in the favorite properties. FTP->Transfer dialog.

#5 PabloY

PabloY
  • Members
  • 3 posts

Posted 29 January 2013 - 03:59 PM

Thanks, I selected UTF-8 manually and it's finally donwloading all files!  :)



#6 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 29 January 2013 - 04:23 PM

Hm. UTF8 is the default. Can you post the log from the remote browser?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users