Jump to content


Photo

SSL/TLS internal error (Error = 0x67179ca)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 2BrightSparks

2BrightSparks
  • Members
  • 44 posts
  • Gender:
    Male

Posted 18 January 2007 - 03:03 AM

Hi, we're having problems connecting to a Gene6 FTP server using TLS:

Connected to 12.215.39.118.
220 Gene6 FTP Server v3.8.0 (Build 34) ready...
AUTH TLS
234 AUTH command ok; starting SSL connection.
SSL/TLS internal error (Error = 0x67179ca).
The credentials supplied to the package were not recognized

Using V1.5.9.0 of the FTP library on Windows 2003 SP1

Any ideas?

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11528 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 18 January 2007 - 03:56 AM

Hello ..

Some things you may want to try:

1. Make sure that you have a client cert set (ClientCert property) or in SmartFTP under the Settings -> Connection -> SSL
2. Try with other FTP clients to see if you have the same problem

Regards,
-Mat

#3 2BrightSparks

2BrightSparks
  • Members
  • 44 posts
  • Gender:
    Male

Posted 18 January 2007 - 04:03 AM

1. Make sure that you have a client cert set (ClientCert property) or in SmartFTP under the Settings -> SSL
2. Try with other FTP clients to see if you have the same problem

Hi, 1. we don't use the ClientCert property, is it required? 2. I'll get the client to try and report back. Thanks

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11528 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 18 January 2007 - 04:11 AM

Hello ..

1. Depends on the server of course. But I stronly recommend to use one as some servers request a client cert but they usually don't verify it.

Regards,
-Mat




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users