Jump to content


Photo

IBM MVS FTP


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Lucky Ncube

Lucky Ncube
  • Members
  • 13 posts

Posted 20 September 2006 - 08:49 AM

Hi

I am developing using the smartFTP Library thatt connects and uploads file to an IBM MVS machine. I a having probles because it connects fine, but when try to upload the file I get the an error 15. What am I doing wrong, and Ideas anyone

Regards

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 20 September 2006 - 12:59 PM

Please post the complete log. Use the LogFile property to get the the log file.

Regards,
-Mat

#3 Lucky Ncube

Lucky Ncube
  • Members
  • 13 posts

Posted 24 September 2006 - 06:48 AM

Please post the complete log. Use the LogFile property to get the the log file.

Regards,
-Mat


Here is the log file, the error is not actual fixed. but error 15 is more prevellent.
[20060924 06:46:28] SmartFTP FTP Library v1.5.8.30
[20060924 06:46:28] Resolving host name "134.186.44.120"
[20060924 06:46:28] Connecting to 134.186.44.120 Port: 21
[20060924 06:46:28] Connected to 134.186.44.120.
[20060924 06:46:32] 220-FTPSECRE IBM FTP CS V1R4 at MVSSY1.TEALE.CA.GOV, 06:46:03 on 2006-09-24.
[20060924 06:46:33] 220 Connection will not timeout.
[20060924 06:46:33] AUTH TLS
[20060924 06:46:40] 234 Security environment established - ready for negotiation
[20060924 06:46:40] Connected. Exchanging encryption keys...
[20060924 06:46:42] Session Cipher: 128 bit RC4
[20060924 06:46:42] TLS encrypted session established.
[20060924 06:46:42] PBSZ 0
[20060924 06:46:43] 200 Protection buffer size accepted
[20060924 06:46:43] USER *****
[20060924 06:46:43] 331 Send password please.
[20060924 06:46:43] PASS ******[20060924 06:46:48] 230 HD01340A is logged on. Working directory is "HD01340A.".
[20060924 06:46:48] SYST
[20060924 06:46:48] 215 MVS is the operating system of this server. FTP Server is running on z/OS.
[20060924 06:46:48] Detected Server Type: MVS
[20060924 06:46:48] FEAT
[20060924 06:46:49] 211- Extensions supported
[20060924 06:46:50] SIZE
[20060924 06:46:50] AUTH TLS
[20060924 06:46:50] PBSZ
[20060924 06:46:50] PROT
[20060924 06:46:50] 211 End
[20060924 06:46:50] TYPE I
[20060924 06:46:51] 200 Representation type is Image
[20060924 06:46:51] REST 0
[20060924 06:46:52] 504 Restart not allowed with active security mechanism
[20060924 06:46:52] PWD
[20060924 06:46:52] 257 "'HD01340A.'" is working directory.
[20060924 06:46:52] SITE LRECL=11 BLOCKSIZE=4400 RECFM=FB
[20060924 06:46:53] 200 SITE command was accepted
[20060924 06:46:53] PROT P
[20060924 06:46:54] 200 Data connection protection set to private
[20060924 06:46:57] PASV
[20060924 06:47:00] 227 Entering Passive Mode (134,187,51,1,196,56)
[20060924 06:47:00] Opening data connection to 134.186.44.120 Port: 50232
[20060924 06:47:00] STOR 'HD.wIX8140.hDVWIXP.d06924.t084654.r1435604'
[20060924 06:47:21] A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

#4 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11521 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 24 September 2006 - 06:04 PM

Try Active Mode (PORT) instead of Passive Mode (PASV). Set the Passive property to false.

Regards,
SmartFTP




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users