Jump to content


Photo

files not uploading


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 cree8s

cree8s
  • Members
  • 4 posts

Posted 02 May 2006 - 07:11 PM

I have been trying to upload files which I have done successfully many times and now they are transferring but not showing up. I recently posted a message and now it isn't there....not sure what is happening. Here is the log:

[15:08:31] SmartFTP v2.0.996.9
[15:08:33] Resolving host name "64.226.120.144"
[15:08:33] Connecting to 64.226.120.144 Port: 21
[15:08:34] Connected to 64.226.120.144.
[15:08:34] 220 customer NcFTPd Server (licensed copy) ready.
[15:08:34] USER
[15:08:34] 331 User okay, need password.
[15:08:34] PASS (hidden)
[15:08:34] 230-You are user #1 of 10 simultaneous users allowed.
[15:08:34] 230-
[15:08:34] 230 Restricted user logged in.
[15:08:34] SYST
[15:08:34] 215 UNIX Type: L8
[15:08:34] FEAT
[15:08:34] 211-Extensions supported:
[15:08:34] CLNT
[15:08:34] MDTM
[15:08:34] MLST type*;size*;modify*;UNIX.mode*;UNIX.owner;UNIX.uid;UNIX.group;UNIX.gid;unique
[15:08:34] PASV
[15:08:34] REST STREAM
[15:08:34] SIZE
[15:08:34] TVFS
[15:08:34] Compliance Level: 19981201 (IETF mlst-05)
[15:08:34] 211 End.
[15:08:34] Detected Server Software: NcFTPd
[15:08:34] CLNT SmartFTP 2.0.996
[15:08:34] 200 Noted.
[15:08:34] PWD
[15:08:34] 257 "/" is cwd.
[15:08:34] CWD /pub
[15:08:34] 250 "/pub" is new cwd.
[15:08:34] PWD
[15:08:34] 257 "/pub" is cwd.
[15:08:34] TYPE A
[15:08:34] 200 Type okay.
[15:08:34] PASV
[15:08:34] 227 Entering Passive Mode (64,226,120,144,182,198)
[15:08:34] Opening data connection to 64.226.120.144 Port: 46790
[15:08:34] MLSD
[15:08:34] 150 Data connection accepted from 71.125.137.214:50782; transfer starting.
[15:08:34] 3175 bytes transferred. (65.9 KB/s) (47 ms)
[15:08:35] 226 Listing completed.
[15:08:43] Remote file exist check: "index.html".
[15:08:43] TYPE I
[15:08:43] 200 Type okay.
[15:08:43] SIZE index.html
[15:08:43] 213 3830
[15:08:43] MDTM index.html
[15:08:43] 213 20060502125758
[15:08:43] No rule matched. Default Action="Ask".
[15:08:44] PASV
[15:08:44] 227 Entering Passive Mode (64,226,120,144,182,201)
[15:08:44] Opening data connection to 64.226.120.144 Port: 46793
[15:08:44] STOR index.html
[15:08:44] 150 Data connection accepted from 71.125.137.214:50783; transfer starting.
[15:08:44] 3830 bytes transferred. (120 KB/s) (31 ms)
[15:08:46] 226 Transfer completed.
[15:08:46] MDTM 20060502135758 index.html
[15:08:46] 250 Access and modification times changed.
[15:08:46] SIZE index.html
[15:08:46] 213 3830
[15:08:46] Transfer successful.
[15:08:46] TYPE A
[15:08:47] 200 Type okay.
[15:08:47] PASV
[15:08:47] 227 Entering Passive Mode (64,226,120,144,182,202)
[15:08:47] Opening data connection to 64.226.120.144 Port: 46794
[15:08:47] MLSD
[15:08:47] 150 Data connection accepted from 71.125.137.214:50784; transfer starting.
[15:08:47] 3175 bytes transferred. (65.9 KB/s) (47 ms)
[15:08:47] 226 Listing completed.

Any help would be appreciated!

#2 mb

mb

    Developer

  • Administrators
  • 11520 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Worldwide

Posted 02 May 2006 - 08:37 PM

Hello ..

Enter the license key number into your forum profile. Support cannot be offered for unlicensed users. Duplicate posts don't help either.

Regards,
SmartFTP

#3 cree8s

cree8s
  • Members
  • 4 posts

Posted 02 May 2006 - 09:50 PM

Hello ..

Enter the license key number into your forum profile. Support cannot be offered for unlicensed users. Duplicate posts don't help either.

Regards,
SmartFTP


Sorry about the double post! After I posted it, it disappeared so I thought it was lost - Didn't do it on purpose.....I never had to post to support.

As far as the licensing, I am using this ftp service for a non-profit organization and they do not have a license key. SO, I guess I get no help. I'll have to figure it out alone.

#4 Aokromes

Aokromes

    Entity From Outer Space

  • Root Admin
  • 1519 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Vitoria-Gasteiz Beyond Stargate Network ;)

Posted 02 May 2006 - 11:24 PM

Hi, the most likely reason is that you are under a transparent proxy and because that you don't see the updated page.

#5 cree8s

cree8s
  • Members
  • 4 posts

Posted 03 May 2006 - 11:21 PM

Hi, the most likely reason is that you are under a transparent proxy and because that you don't see the updated page.


I looked at my proxy settings and I have nothing selected. What else do I need to do or change?

ps - thanks for the help....I like your binary code dr. death guy... :unsure:

#6 Aokromes

Aokromes

    Entity From Outer Space

  • Root Admin
  • 1519 posts
  • Gender:
    Male
  • Location:
    Vitoria-Gasteiz Beyond Stargate Network ;)

Posted 04 May 2006 - 09:39 AM

Hi, the proxy on SmartFTP settings don't has nothing to do with a transparent proxy, a transparent proxy may show you a outdated webpage on your browser, try cleaning your browser cache and press control+f5 key on your browser to see if you can see the correct page, if no, maybe you have uploaded the file to a incorrect folder.

#7 cree8s

cree8s
  • Members
  • 4 posts

Posted 06 May 2006 - 04:44 AM

Hi, the proxy on SmartFTP settings don't has nothing to do with a transparent proxy, a transparent proxy may show you a outdated webpage on your browser, try cleaning your browser cache and press control+f5 key on your browser to see if you can see the correct page, if no, maybe you have uploaded the file to a incorrect folder.


Thanks, I have done all that and still no luck. I have uploaded it to all the folders I can think of to try to get it to work. It shows uploaded when I view it in the ftp, but not on the site. Any idea how often browser servers refresh? I even have it in the site tagged so that it should refresh every time the page loads???? Any other ideas?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users