Jump to content


Issue Information

  • #000139

  • 0 - None Assigned

  • Fixed

  • 4.0.1178

  • 4.0.1181

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (0)
Photo

can't edit empty files on some ftps

Posted by kkez on 18 April 2011 - 05:51 PM

how to reproduce:

1) create an empty file on the remote browser, any name

2) right click on it and click "edit"

3) expected: the file is opened in the internal or external editor.

The expected behavior happens on our server with this log:

[19:47:51] Operation Begin
[19:47:51] MLST test
[19:47:51] 250-Start of list for test
[19:47:51] modify=20110418174739;perm=adfrw;size=0;type=file;unique=FD06U474045;UNIX.group=48;UNIX.mode=0666;UNIX.owner=48; test
[19:47:51] 250 End of list
[19:47:51] PASV
[19:47:51] 227 Entering Passive Mode (xxx).
[19:47:51] Opening data connection to xxx
[19:47:51] RETR test
[19:47:51] 150 Opening BINARY mode data connection for test
[19:47:51] 0 bytes transferred. (0 byte/s) (2 ms)
[19:47:51] 226 Transfer complete
[19:47:51] MLST test
[19:47:51] 250-Start of list for test
[19:47:51] modify=20110418174739;perm=adfrw;size=0;type=file;unique=FD06U474045;UNIX.group=48;UNIX.mode=0666;UNIX.owner=48; test
[19:47:51] 250 End of list
[19:47:51] Operation End

on some servers, no file is opened, this is the log:

[19:45:38] Operation Begin
[19:45:38] SIZE test
[19:45:38] 213 0
[19:45:38] MDTM test
[19:45:38] 213 20110418194526
[19:45:38] PASV
[19:45:38] 227 Entering Passive Mode (xxx))
[19:45:38] Opening data connection to xxx Port: 38509
[19:45:38] RETR test
[19:45:38] 0 bytes transferred. (0 byte/s) (4 ms)
[19:45:38] 150 Opening BINARY mode data connection for test (0 bytes).
[19:45:38] 226 File send OK.
[19:45:38] MDTM test
[19:45:38] 213 20110418194526
[19:45:38] Failed to set file time of "C:\Users\MC999~1.GAL\AppData\Local\Temp\3dfeee42\test". Error=0x80070002.
[19:45:38] Operation End

is this bug on the ftp server?

Updating severity to: 0 - None Assigned
Updating status to: Awaiting Feedback
Updating version to: 4.0 (Build not known)
Issue fixed in: None

Please post the system information from the menu: Help->About "System Information" dialog

+- System -----------------------------

Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 

Service Pack 1 (Build 7601)



CPU Speed       	: 2834 MHz

Total Memory    	: 4094 MB

Free Memory     	: 2249 MB



+- SmartFTP ---------------------------

Version         	: 4.0.1178.0

Time Stamp      	: 2011-04-10 13:58:35

Platform        	: x64

Id              	: 400121117

Maintenance     	: 2013-02-01

Days in use     	: 460



+- Language ---------------------------

en-US



+- Internet Explorer ------------------

Version         	: 8.0.7601.17514



+- Winsock ----------------------------

Winsock         	: 2.2


Updating severity to: 0 - None Assigned
Updating status to: Confirmed
Updating version to: 4.0.1178
Issue fixed in: None

Updating severity to: 0 - None Assigned
Updating status to: Fixed
Updating version to: 4.0.1178
Issue fixed in: 4.0.1181





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users